Uğur Soğutma Personel Alımı İş İlanları

Uğur Soğutma personel alımı yapacağı pozisyonları duyurdu.

Uğur Soğutma Personel Alımı İş İlanları

Uğur Soğutma, 1954 yılında ilk faaliyetlerine küçük bir işletmede dondurma makineleri üretimi ile başlamıştır. Bu serüvene küçük bir işletme ile başlayan Uğur Soğutma günümüzde Nazilli organize sanayi bölgesindeki devasa fabrikası ile bir dünya markası olmayı başarmıştır. Üretim ve AR-GE çalışmalarına ara vermeden devam eden Uğur Soğutma personel alımı yapmaya devam ediyor. 142 ülkeye ürettiği ürünleri ihracat yapan bu büyük kuruluşun bir parçası olmak için haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz. Mehmet Ali Erbil'in reklamlarında seslendirdiği ve marka sesi olan Uğur Soğutma en çok derin dondurucularıyla ilgi çekmektedir.

Uğur Soğutma yayınladığı iş ilanları ile personel ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir. Kariyer sayfası üzerinden yayınladığı iş ilanlarında 6 pozisyon için alım gerçekleştireceğini bildirmiştir. Yayınlanan iş ilanları arasından genel başvurunun olması vasıflı vasıfsız tüm adayların bu ilana başvuru yapabilmesine olanak sağlıyor.

Peki Uğur Soğutma personel alım ilanları arasında hangi pozisyonlar var? Uğur Soğutma iş ilanlarına nereden başvuru yapılır? işte merak ettiğiniz tüm detaylar.

  • Yurtdışı Satış Temsilcisi,
  • Makine Mühendisi,
  • Üretim İşçisi,
  • Endüstri Mühendisi,
  • Donanım ve Network Personeli,
  • Genel Başvuru.

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için iş başvurusu yaparak Ugur Soğutma gibi büyük bir kurumun bir çalışanı olabilirsiniz. Yayında olan iş ilanlarına iş başvuru şartları her pozisyona göre farklılık gösterdiği için başvuru yapmadan öne iş ilanlarının başvuru şartlarını incelemenizde fayda var. Başvuru yapmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/ugur-sogutma-a-s-is-ilanlari-c10751-p816/

 
Uğur Soğutma Uğur Derin Dondurucu Personel Alımı Uğur Dondurucu İş Başvurusu Uğur Personel Uğur Soğutma İş Uğur Soğutma İş Başvuru Uğur Beyaz Eşya İş Başvurusu Uğur Kariyer
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ali narin     2020-06-13 Slm hayırlı işler ben şöförüm b. Ve d ehlitliyim iş sizin küçük araç yada servis aracı kullanırım yaşım 40 aktif araç kullanıyorum tecrübeli ve dikkatli seri araç kullanırım çalışma şahatim sorun değil gece gündüz çalışırım hiçbir sıkıntım hastalık kronik rahat sızlığm yok teşekkür eder saygılarımı sunarım
Ulaş     2019-07-04 İş ilanı için