TüvTürk Personel Alımı Yapıyor

TüvTürk Türkiye genelinde personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamıştır.

TüvTürk Personel Alımı Yapıyor

TüvTürk Personel Alımı

Tüvtürk ülke genelinde araç muayene istasyonlarını uzun yıllardır işletmekte olup her yıl bünyesine yüzlerce yeni personel alımı yapmaktadır. Türkiye genelinde yapılan araştırmalar sonucu araç sayısında her geçen yıl artış olduğu gözlenmekte olup artık neredeyse ilçelere dahi araç muayene istasyonları açılmaya başlamıştır. Araç sahiplerinin taleplerini karşılamak için sürekli olarak büyüyen Tüvtürk bu bağlamda çok sayıda kişiyede ekmek kapısı olmaktadır.

Tüvtürk ihtiyacı olan şehirlerde personel alımı yapacak. Peki istihddam edilecek bu personeller hangi illerde istihdam edilecek dilerseniz detaylandıralım. Alım yapılacak personeller Müğla, Konya, Bursa, İstanbul, Düzce, Sakarya illerinde istihdam edilecek. Alım yapılacak illerde açık olan pozisyonlar ise şu şekilde verilmiştir. 

  • Müşteri Kabul Görevlisi,
  • Araç Muayene Teknisyeni,
  • Müşteri Kabul Görevlisi İstasyon Amiri,
  • Araç Muayene Teknisyeni,
  • Egzoz Emisyon Teknisyeni,
  • Araç Muayene Teknisyeni,
  • Araç Muayene Teknisyeni.

Yukarıda sıraladığımız pozisyonlardan birine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ve bahsi geçen illerde ikamet edebilirseniz bu büyük firmanın bir parçası olabilmek için tek yapmanız gereken Tüvtürk insan kaynakları sayfasını online lightning rulet oyna yada alt kısımda linkini paylaşacağımız kariyer sayfasını kullanarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

www.kariyer.net/tuvturk-is-ilanlari-c5996-p30877

 
TüvTürk Personel Alımı Yapacak TüvTürk Personel Alımı Tüvtürk Personel Araç Muayene İstasyonu Personel Alımı Personel Alımları 2017 Personel Alımı 2017 İş Bilgileri
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.