TÜVASAŞ İşkur aracılığıyla personel alımı gerçekleştiriyor

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Türkiye geneli en az lise mezunu daimi işçi alımı yapıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden 17 Eylül 2017 tarihine kadar yapılabilir.

TÜVASAŞ İşkur aracılığıyla personel alımı gerçekleştiriyor

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü

işçi alımı kapsamında yayınlanan yönetmeliğe göre daimi işçi alımı için devlet personel başkanlığı ve Türkiye iş kurumu üzerinden personel alımı gerçekleştiriyor. Kurum belirli bir sayıda işçi bulunması durumunda eski hükümlü çalıştırılası zorunludur maddesi üzerine eski hükümlü daimi işçi alımı yapacaktır.

TÜVASAŞ kısa adı kullanılan kurum Tükiye İş Kurumu üzerinden eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yararlananlar arasından işçi alımını yapacaktır. Kurum tarafından yayınlanan personel alımı başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar başvuruda bulunabilir.

TÜVASAŞ iş başvurusu ilan yayınlandıktan sonra 10 gün içerisinde size en yakın Türkiye iş kurumu il şube müdürlüklerine ya da www.iskur.gov.tr adresi üzerinden 17 Eylül 2017 tarihine kadar iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

TÜVASAŞ Personel Alımı Kadroları ve Özel Şartları

  • Elektrik Teknisyenliği - Liselerin elektrik teknisyenliği bölümünden mezun olmak,
  • Motor Test Teknisyenliği - Ortaöğretim kurumlarının ilgili bölümünden mezun olmak,
  • Kaynakçılık (Oksijen, Elektrik) - Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak,

İlan ile ilgili bölümler Sakarya çalışma ve iş kurumu il şube müdürlüğünün ilanında da duyurulacaktır. bunun yanında ilan metnini tamamı için https://goo.gl/vo9oYQ

 
tüvasaş daimi işçi alımı eski hükümlü daimi işçi alım ilanları tüvasaş lise mezunu işçi alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ömür     2019-02-15 Elektrik teknisyeniyim iş arıyorum