Türkiye İş Bankası Personel Alımı Yapıyor

Türkiye İş Bankası insan kaynakları departmanı tarafından yapılacak sınav ile personel alımı yapacaktır.

Türkiye İş Bankası Personel Alımı Yapıyor

Türkiye İş Bankası personel alımlarını kendi bünyesinde yaptığı sınav sonrasında yapmaktadır. Türkiye İş Bankası güncel iş ilanlarını internet sitesinde bulunan insan kaynakları sayfası aracılığı ile duyurmaktadır. Yine aynı sayfa üzerinden başvurularıda almaktadır. Yayında olan ilanlara başvuruları toplayan Türkiye İş Bankası sonrasında uygun adaylar için sınav yapmaktadır. Sınavdan başarılı olan adaylar sözlü mülakat sürecine dahil edilir. Sözlü mülakatı başarı ile geçen adaylar işe alım sürecine dahil edilir ve Türkiye İş Bankası bünyesinde çalışmaya hak kazanır. Türkiye İş Bankası yeni yayınladığı ilanda personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Türkiye İş Bankası Personel Alımı Yapacağı Pozisyonlar

Türkiye İş Bankası ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki işe alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda görev alacak işte detaylar;

İlanları incelediğimizde Uzman Yardımıcısı pozisyonunda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağını öğrendik. Başvuru yapmak isteyen adaylar Türkiye İş Bankası'nın internet sitesini kullanarak 20 Eylül tarihine kadar başvuru yapmanız gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra başvuru yapacak adayların about.me başvuruları işleme alınmayacaktır. 

Kimler Başvurabilir

  • Üniversitelerin lisans bölümünden mezun olan adaylar,
  • Yoğun tempoda çalışabilir olan adaylar,
  • Erkekler için askerlik sıkıntısı bulunmamak
  • 30 yaşını doldurmamış olan adaylar,

Türkiye İş Bankası bünyesinde uzman yardımcısı olarak çalışmak isteyen adaylar başvuru yapmak için öncelikle başvuru kılavuzundaki tüm bilgileri dikkatlice inceledikten sonra Türkiye İş Bankası insan kaynakları sayfasından başvuru yapabilirler. Kılavuzda yer alan detayları incelemek isteyen adaylar linktr.ee aşağıda yer alan kılavuz ve başvuru linkini takip edebilir.

http://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/Sayfalar/acik-pozisyonlar.aspx

 
Türkiye İş Bankası Türkiye İş Bankası Personel Türkiye İş Bankası Personel Alımı Türkiye İş Bankası Personel Alımı Yapacak İş Bankası Personel Alımı İş Bankası İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.