Turkcell Global Bilgi Personel Alımı İş Başvurusu

Turkcell yatırımı olan şirket Global Bilgi personel alımı yapıyor.

Turkcell Global Bilgi Personel Alımı İş Başvurusu

Turkcell tarafından kurulan Global Bilgi yayınladığı iş ilanları ile kadrosunu genişleterek yeni başarılara imza atmayı hedefliyor. Türkcell tarafından 1999 yılında kurulan Turkcell global bilgi personel alımı yapacaktır. Türkiye’de 14, Ukrayna’da 4 toplam 18 bölgede, 11 binden fazla çalışanı ve 7 bin 500 masa kapasitesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Turkcell Global Bilgi, iletişim sektöründeki tecrübesi ile enerji, finans,perakende ve kamu gibi bir çok sektörde uzman ekibi ve geniş müşteri kitlesine hizmet veriyot. Müşterilerin taleplerine karşılık verebilecek uzman personeli ile teknik destek, müşteri kazanımı,müşteri hizmetleri, tahsilat, müşteri bilgileri yönetimi ve analizi, müşteri değerinin geliştirilmesi gibi bir çok hizmette farlı bölgelerde hizmet veriyor. Sizde Turkcell Global Bilgi, bünyesinde çalışmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleye bilirsiniz.

Peki Turkcell Global Bilgi personel alımları için yayınladığı pozisyonlar nelerdir? İş başvurusu nereden yapılır işte ayrıntılar.

  • Çağrı merkezi müşteri temsilcisi,
  • Finans operasyon takım lideri,
  • Çağrı merkezi takım lideri,
  • Tele satış müşteri temsilcisi,

Yukarıda sıraladığımız pozisyonlar yayında olan iş ilanlarından sadece bir kaç tanesidir. Türkiye genelinde ihtiyaç olan illerde istihdam edilmek üzere toplam 40 adet iş ilanı yayınlanmıştır. Sizde iş ilanlarını inceleyerek iş başvurusu yapmak istiyorsanız alttaki bağlantıya tıklayarak kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.globalkariyerin.com/kbi/Sayfalar/katilbize.aspx

 
Turkcell Personel Alımı Turkcell İş Başvurusu Global bilgi İş Başvurusu 2017 Eleman Alımı 2017 Personel Alımı 2017 Kariyer Turkcell İş İlanları Turkcell Eleman Alımı Turkcell
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Nazmiye     2021-02-02 Lise mezunuyum daha önce markette ve sdü tıp fakültesi hastanesinde çalıştım bilgisayar diksiyon ingilizce tıbbi sekreterlik belgelerim var kendime güveniyorum insanlarla iletişimi ve konuşmayı seviyorum anlayışınıza ve ilginize şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim..