Türk Telekom 75 personel alacak

Türk Telekom personel alımı yapacağı pozisyonları internet sitesi üzerinden duyurdu.

Türk Telekom 75 personel alacak

Ülkemizin en büyük kurumu olan Türk Telekom yeni yatırımlar yaparak büyümeye devam etmektedir. Özellikle Aves ve TTNET gibi büyük şirketler ile birleşen Türk Telekom gücüne güç katarak çalışmalarına devam etmektedir. Bu kapsamda personel alımlarınada hız veren Türk Telekom son yayınladığı ilanda 75 kişiyi işe alacağını kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur. Türk Telekom tarafından yayınlanan iş ilanlarından faydalanmak isteyenler haberimizin devamındaki bilgiler sayesinde iş ilanı hakkındaki detaylara ulaşabilirler.

Türk Telekom personel alımı yapmak üzere yayında olan güncel iş ilanlarını incelediğimizde 75 pozisyon için iş ilanı yayınladığını görmekteyiz. Yayınlanan bu pozisyonlar için kaç kişi istihdam edilecek her hangi bir bilgi verilmemiş ancak alımların çok fazla olacağını söyleyebiliriz. Şimdi dilerseniz Türk Telekom tarafından yayınlanan iş ilanlarından bir kaçını inceleyelim.

  • Saha Yöneticisi,
  • İş Analisti,
  • Denetim Uzmanı,
  • Raporlama Uzmanı,
  • Müşteri Temsilcisi,
  • İş Planlama Uzmanı.

Yukarıda sıralanan pozisyonlar 76 iş ilanı içerisinde ön plana çıkan bir kaç adet ilandır. Yayında olan iş ilanlarının detayları için Türk Telekom iş ilanları sayfasını ziyaret edebilir size uygun olduğunu düşündüğünüz pozisyonlar iş başvuru yapabilirsiniz. Alt kısımda verdiğimiz linki kullanarak başvuru sayfasına gidebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421

 
Türk Telekom işçi alımları 2017 Türk Telekom şöför alımı Türk Telekom güvenlik görevlisi alımı Türk Telekom temizlik işçisi alımı Türk Telekom mühendis alımı Türk Telekom personel 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.