Türk Havayolları Uzman Personel Alımı

Türk Hava Yolları yayınladığı ilanda Uzman personel alımı yapacağını duyurdu.

Türk Havayolları Uzman Personel Alımı

Türk Havayolları personel alım ilanlarını peş peşe yayınlıyor. Türk Havayolları tarafından verilen iş ilanında bünyesinde ihtiyaç duydugu uzman kadrosuna personel alımı yapacaktır. Türk Havayolları bu kadro için toplam kaç personel alacak her hanği bir sayı vermemiştir ilana yeterli başvuru alındıktan sonra uygun olan adaylar iş görüşmesine davet edilecektir.

Genel Şartlar:

-T.C. vatandaşı olan adaylar,

-Adli sicil kaydı olmayan adaylar,

-Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 1 yıl tecilli olan adaylar,

-1990 sonrasında doğmuş olmak (yüksek lisans mezunları için 1988)

-Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak

-TOEFL 79, IELTS 6,5 YDS 75 almış olan adaylar.

Yukarıda belirtilen şartları yerine getirebilen adaylar Türk Havayollarının internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler. İnternet haricinde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlana başvuru yapan adaylar için sınav yapılacaktır yazılı sınavdan başarılı olan adaylar mülakata davet edilecektir. İlanın detaylarını incelemek ve başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayarak başvuru sayfasını ziyaret edebilirler.

https://www4.thy.com/cv/cvEndustri.jsf

 
Uzman Personel Alımı THY Uzman Alımı Güncel Personel Alımları THY İş İlanları THY İş İlanları 2017 THY Memur Alımı THY Memur Alımı 2017 THY Personel Alımı THY Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.