Türk Hava Yolları Personel Alımı İş İlanı

Dünyanın en büyük havayolu firmalarından biri olan Türk Hava Yolları yeni personel alımları için ilanlarını yayınladı.

Türk Hava Yolları Personel Alımı İş İlanı

THY Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alıyor

Ülkemizin gururu dünyanın bir çok ülkesinde kalitesini kanıtlamış olan Türk Hava Yolları hava ve yer hizmetlerinde binlerce kişiyi istihdam ediyor. Türk Hava Yolları yeni yayınladığı ilan ilede Çağrı merkezi personelleri alacağını duyurmuştur. Türk Hava Yolları tarafından çağrı merkezlerinde görevlendirilecek personellerin en az lise eğitimini tamamlamış oması gerekmektedir. Eğer sizde lise mezunuysanız ve Türk Hava Yolları Çağrı Merkezinde çalışmak istiyorsanız zaman kaybetmeden habermizi okuyarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Türk Hava Yolları bünyesinde Müşteri Temsilcisi, Satış Temsilcisi, Takım Lideri pozisyonundaki kadrolarından her hangi birine uygun oldugunuzu düşünüyorsanız haberin devamında bulunan niteliklere ve başvuru şartlarını http://sicaksexhatlari.xyz dikkatlice okumanız gerekmektedir. Farklı bir çok pozisyon için sürekli personel alım ilanları yayınlayan Türk Hava Yolları şirketinde çalışmak isteyenler yayınlanan ilanların başvuru şartlarını inceleyerek uygun pozisyonlar için başvuru yapabilirler.

Türk Hava Yolları Yeni Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları yeni verdiği iş ilanında görevlendirmek üzere Çağrı Merkezi ya da çeşitli kadrolardan olan Takım Lideri, Satış Temsilcisi gibi kadrolarda çalışmak istiyorsanız alt kısımdaki şartları inceleyiniz. Şartlar uyanlar internet üzerinden başvuru yapabilirler. 

  • Müşteri Hizmetleri alanında tecrübesi olan adaylar,
  • En az lise mezunu olan adaylar,
  • MS Office uygulamalarını iyi kullanabilen adaylar,
  • Başarılı komünikasyon becerilerine sahip olan adaylar,
  • Esnek çalışma saatlerinde ve güvenilir şekilde çalışabilen adaylar,
  • Hedef odaklı çalışabilen adaylar,
  • Geleceğini bizimle şekillendirmek isteyen adaylar.

Türk Hava Yolları alım yapacağı kişilerden talep etmekte olduğu şartlar bu şekilde sıralanmıştır. Yukarıda verilen şartları yerine getirdiğini düşünen adaylar internet üzerinden online başvuru yapabilirler. Dünya’nın en büyük hava yolu şirketlerinden birisi olma başarısı göstermiş olan Türk Hava Yolları çalışarak sizlerde kariyerinizin dönüm noktasını oluşturabilirsiniz.

İlanın detayları ve başvuru için tıklayın.

 
THY Personel Alımı İlanları THY Yeni Personel Alımı İlanı Verdi THY Çağrı Merkezi Temsilcisi Alımı 2017 Türk Hava Yolları Lise Mezunu İş İlanları Türk Hava Yolları Personel Alımı Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.