Türk Hava Yolları Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Türk Hava Yolları her sene yüzlerce kişiyi farklı kadrolarında istihdam etmektedir. Ülkemizi yurtdışında da en iyi şekilde temsil eden Türk Hava Yolları hava taşımacılığında avrupanın en iyi hava yolu firması olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Türk Hava Yolları Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Türk Hava Yolları her sene yüzlerce kişiyi farklı bahsine giriş kadrolarında istihdam etmektedir. Ülkemizi yurtdışında da en iyi şekilde temsil eden Türk Hava Yolları hava taşımacılığında avrupanın en iyi hava yolu firması olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Büyüme hızına orantılı olarak sürekli olarak personel sayısını artıran Türk Hava Yolları müşteri memnuniyeti için uçak içerisinde ve yer hizmetlerinde çalıştıracağı personellere ihtiyaç duymaktadır. Türk Hava Yolları personel alımlarını internet sitesi üzerinde bulunan kariyer sayfası üzerinden duyurmaktadır. Sizde bu ilanları takip ederek boş olan kadrolara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hangi Pozisyonlar İçin İlanlar Yayınlanıyor?

Türk Hava Yolları bünyesinin çalışan ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı niteliklere sahip adaylar için her yıl yeni iş ilanları yayınlanıyor. Peki 2017 yılında Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan ilanlar hangi pozisyonlarda alım yapacak işte kariyer sayfasındaki yayımlanan ilanlara göre;

  • Müşteri Hizmetleri,
  • Uçuş Servis Şefi,
  • Uçuş Şefi,
  • Stajyer,
  • Pilot

Yukarıda sıraladığımız pozisyonlar için Türk Hava Yolları personel alımlarına devam ediyor. İstihdam edilecek olan personellerin başvuru yapacakları pozisyonlar için farklı başvuru şartları istemektedir. Sizde ilanların detayları istenen başvuru şartları ve başvuru şekli için Türk Hava Yolları'nın internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayıp iş ilanları sayfasına ulaşabilirsiniz.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/kariyer-ilanlari

 
Türk Hava Yolları Personel Alımı Türk Hava Yolları Personel Alımı 2017 THY İş İlanları 2017 Türk Hava Yolları Eleman Alımları İş İlanları THY 2017 Türk Hava Yolları İşçi Alımı Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.