Tosyalı Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Tosyalı Holding ilk yatırımına Metal Ticareti yaparak 1988 yılında başlamıştır. Sektördeki yatırımlarına devam eden kuruluş zaman içerisindeki faaliyet alanlarını genişleterek yurt içi ve yurt dışında bulunan yatırımları ile büyümüştür.

Tosyalı Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

Tosyalı Holding ilk yatırımına Metal Ticareti yaparak 1988 yılında başlamıştır. Sektördeki yatırımlarına devam eden kuruluş zaman içerisindeki faaliyet alanlarını genişleterek yurt içi ve yurt dışında bulunan yatırımları ile büyümüştür. Günümüzde Demir Çelik üretiminin öncü firması olmayı başarak Tosyalı Holding yatrımlarının personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklere sahip lise ve üniversite mezunu personellere ihtiyaç duymaktadır. Üretim yaptığı fabrikalarında genellikle lise mezunu eleman alımı yapan firmaya iş başvurusu yaparak 2017 yılında istediğiniz işe sahip olabilirsiniz.

Yurt dışında Cezayir yurt içinde ise Adana, Adıyaman, Osmaniye başta olmak üzere bir çok ilde personel alımı yapacaktır. İş Başvurusu yapmak isteyenler yayınlanan ilanlar arasında kendinize uygun olan kriterlerdeki pozisyonlar için şansını deneyebilir ve iş sahibi olabilirsiniz. Tosyalı Holding Osmaniye ve İskenderun bölgesinde bulunan üretim fabrikaları için yayınlamış olduğu ilanlar aşağdaki gibidir.

Tosyalı Holding İş İlanları

bahsine giriş

⇒ Genel Başvuru,
⇒ Üretim Mühendisleri,
⇒ Üretim Personelleri,
⇒ Elektrik Bakım Mühendisi,
⇒ Kalite Kontrol Mühendisi,

Yukarıda verilmiş olan ilanlara başvuru yapmak isteyenler alt kısımda belirtilmiş olan bağlantıdan başvurus sayfasına geçebilirler. İş başvurusu yapmak istediğiniz pozisyonun başvuru şartları ilgili sayfada detaylı şekilde verilmiştir.

http://www.kariyer.net/tosyali-holding-is-ilanlari-c5746-p30629/

 
Tosçelik Üretim Personeli Alımı Tosyalı Holding Cezayir İş İlanları 2017 Tosyalı Holding Açık Pozisyonlar Üretim Elemanı Alımı Yapan Fabrikalar Fabrika İşçi Alımı Eleman Alımı Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ebutalipesen     2018-09-16 Elektrik iş ilanı için
Serkan karabas     2018-06-25 2005 yilindan itibaren araliksiz celik sektorunde calismaktayim imalat montaj ve airles mikronlu boya atabilirim ihtiyac duyulursa calismaya talibim