Toprak Holding Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Türkiye’nin köklü kuruluşları arasında olan Toprak Holding personel alımı yapacağı pozisyonları insan kaynakları tarafından yayınlanan iş ilanları ile duyurmuştur. işte detaylar..

Toprak Holding Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Türkiye’nin köklü kuruluşları arasında olan Toprak Holding personel alımı yapacağı pozisyonları insan kaynakları tarafından yayınlanan iş ilanları ile duyurmuştur. Toprak Holding bünyesinde bulunan Yağ üretimi, Polyester İplik, Enerji, Sağlık Ürünleri, Demirdöküm, Kâğıt, Vitrifiye ve Seramik gibi alanlarda faaliyetlerini sürdüren Toprak Grubu, şirketleri personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere iş ilanları yayınlamıştır.

Toprak Holding’in 1999 yılında İstanbul Beşiktaş’ ta yapmış olduğu Toprak Center'da bulunmaktadır. Ülkemizin büyük holdinglerinden birisi olan Toprak Holding şirketlerine ait fabrikalar günümüzde hala farklı bir çok şehirde üretime devam ederek ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Toprak Yağ fabrikası, Diyarbakır-Lice’ de Toprak Yem fabrikası, Eskişehir’ de Toprak Porselen Karo fabrikası, Sakarya’da Toprak Polyester İplik fabrikası üretime devam etmektedir. Bu fabrikalar bünyesine sürekli olarak personel almaya devam etmektedir.

Toprak Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olduğu fabrikalarına nitelikli ve deneyimli personel alımı yapacaktır. Toprak Holding bünyesinde çalışmak isteyenler yayınlanan iş ilanlarını inceleyerek uzun vadeli büyük bir kurum bünyesinde çalışma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Toprak Holding bünyesinde farklı kadrolarda görevlendirilmek üzere personel alınacaktır. Ruhsatlandırma Müdürü, Elektrik- Elektronik Mühendisi, Ruhsatlandırma Uzmanı, Üretim Bakım Şefi, Satış Müdürü, Bakım Elemanı, Denetçi, Ar- Ge Müdürü kadrolarında görevlendirilecek personeller alınacaktır. Toprak Holding açık pozisyonlarını incelemek ve başvuru yapmak için alttaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/toprak-holding-is-ilanlari-c1147-p1601/

 
Toprak Holding Açık Pozisyonları Toprak Holding İş Başvuru Toprak Holding İş İlanları Toprak Holding İş Başvurusu Toprak Holding İş Başvuru Formu Personel Alımı Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.