THY Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları yılın belli dönemlerinde kabin memuru başta olmak üzere çok sayıda ilan vererek müşteri memnuniyetini artırmaya çalışmaktadır.

THY Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları yılın belli dönemlerinde kabin memuru başta olmak üzere çok sayıda ilan vererek müşteri memnuniyetini artırmaya çalışmaktadır. Genellikle yayınlanan iş ilanları Lisans ve Ön Lisans mezunları için yayınlandığı için lise mezunu olan adaylar bu durumdan şikayet etmektedir. Son yayınlanan iş ilanında Türk Hava Yolları Lise Mezunu Personel Alımı yapacağını duyurup lise mezunları için bir iş fırsatı sunmuştur. Sizde THY lise mezunu iş ilanına başvuru yapmak istiyorsanız pozisyon için istenen başvuru şartlarını yerine getirebiliyor olmanız gerekmektedir.

Türk Hava Yolları Lise Mezunu İş Başvuru Şartları:

  • T.C. Vatandaşı olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak
  • Vardiyalı düzende çalışabilecek
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak

Teknik Özellikler

  • Sivil hava taşıtlarının bakım/onarımı alanında en az 3 yıl iş tecrübesi bulunmak
  • A kategori, B1 uçak gövde-motor veya B2 aviyonik kategorilerinde aktif bir lisans sahibi olmak
  • İngilizce olarak kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yeterliliğine sahip olmak.

Sizde yayınlanan iş ilanına başvuru yapmak için alttaki bağlantıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz. Başvuruların şansen yapılması gerekmektedir.

https://www.secretcv.com/thy-teknik-a-s/lisansli-ucak-bakim-teknisyeni-is-ilanlari-797857

 
Turk Hava Yolları Lise Mezunu Personel Alımı THY Lise Mezunu Personel Alımı THY İş İlanları Turk Hava Yolları İş Başvuru Formu Lise Mezunu Personel Alımı Turk Hava Yolları PerSonel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.