THY Kabin Memuru Alacak

Türk Hava Yolları Kabin Memuru alımı yapacağını kariyer sayfası üzerinden duyurdu. Avrupa'nın en prestijli havayolu şirketi çok sayıda lise mezunu kabin memuru alımı yapmaya hazırlanıyor.

THY Kabin Memuru Alacak

Türk Hava Yolları Kabin Memuru alımı yapacağını kariyer sayfası üzerinden  duyurdu. Avrupa'nın en prestijli havayolu şirketi çok sayıda lise mezunu kabin memuru alımı yapmaya hazırlanıyor.

Avrupa’nın ard arda 4 kez en iyi havayolu şirketi seçilen Türk hava yolları dünyanın bir çok ülkesine yaptığı uçuşlar ile müşterilerinin günenini kazanmıştır. Verilen hizmetin kalitesini artırmayı hedefleyen Türk hava yolları yeni çalışma arkadaşları aramaktadır. Alım yapılacak kadrolar arasında en fazla kabin memuru alımına ayrılacaktır. Bay ve bayan kabin memuru alımı yapacak olan THY bünyesinde yer almak isteyen adayların ilan şartlarına uygun olmaları gerekmektedir.

THY Kabin Memuru Alımında Aranan Özellikler

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • En az lise mezunu olmak,
  • 01/01/1986 ile 31/12/1991 tarihleri arasında doğmuş olmak,
  • İyi derecede İngilizce bilmek,
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
  • Aranan sağlık ve fiziki koşulları taşımak (160-180 cm. arası boyda olmak)
  • Uçuşa elverişli olduğunu raporla belirlemek,

Türk hava yolları kabin memuru alımı, için başvuru yapmak için kurumun insan kaynakları sayfasındaki başvuru formunu doldurmanız yeterli olancaktır.

THY Kabin Memuru başvuru formu için tıklayınız.

 
THY Bayan Kabin Memuru Alımı Bayan Kabin Memuru Başvurusu THY Bayan Kabin Memuru Alımı THY Kabin Memuru Alımı THY Kabin Memuru Olma Şartları THY Kabin Memuru Olma Kriterleri
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.