Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi İş Başvurusu 2017

Türkiye genelinde hizmet vermekte olan özel bankalara danışmanlık hizmeti veren Ekokariyer İnsan Kaynakları anlaşmalı olduğu bankalarda görev alabilecek Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Alımı yapacaktır.

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi İş Başvurusu 2017

Türkiye genelinde hizmet vermekte olan özel bankalara danışmanlık hizmeti veren Ekokariyer İnsan Kaynakları anlaşmalı olduğu bankalarda görev alabilecek Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Alımı yapacaktır. Sizde finans sektöründe çalışmak istiyorsanız Ekokariyer tarafından yayınlanan ilanlara İş Başvurusu yapabilirsiniz. Yayında olan ilana başvuru yapmak isteyen okurlarımızın en az önlisans olmaları gerekiyor. Türkiye'de bankaların müşterilerine en iyi hizmeti verebilmesi için telefon bankacılığına verdiği önem bu sektörde çalışmak isteyenlere de iş imkanları sunmaktadır.

Bankalarda Müşteri Temsilcisi olarak çalışmak isteyenlerin belirlenen şartlara uygun olmaları gerekiyor. Şimdi bu ilan için hangi şartlar aranıyor birlikte inceleyelim. İlanda personel alımının Samsun, Kocaeli ve İstanbul illerinde istihdam edileceği verilen bilgiler arasında. Aşağıda verilmiş olan şartları yerine getirmeniz durumunda sizde bankacılık sektöründe görev alabilirsiniz.

Başvuru Şartları

handikap giriş

⇒ Erkeklerin askerlik ile ilişkisi olmaması ve 2 yıl tecilli olması
⇒ Takım çalışmasına yatkın,
⇒ Proaktif ve çözüm odaklı bakış açısına sahip
⇒ Dikkatli, sonuç odaklı,
⇒ İletişim ve ifade becerileri gelişmiş,
⇒ Lisans mezunu veya ilgili bölümlerin önlisans mezunu (AÖF Lisans Mezunu )
⇒ 26 yaşından büyük olmayan
⇒ Bankacılık sektöründe kariyer isteyen.

Yukarıda verilen şartları yerine getirebilen adaylar ilan sayfasını ziyaret ederek İş Başvurusu yapabilirler. Başvuru yapmak isteyen okurlarımız hemen sayfamızın altındaki bağlantı linkine tıklayıp firmanın insan kaynakları departmanına başvurularını iletebilirler. 

http://www.kariyer.net/ekokariyer-insan-kaynaklari-is-ilanlari-c55188-p38778/

 
Banka Müşteri Temsilcisi İş İlanları Ekokariyer İnsan Kaynakları Eleman Alımları Telefon Bankacılığı İş Başvuruları İlanı 2017 2017Banka Personel Alımı İlanları Banka Sınavları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.