Tekzen Personel Alımı İş İlanı

Tekzen Personel Alımı Yapacağını Duyurdu.

Tekzen Personel Alımı İş İlanı

Tekzen Personel Alımı

Tekzen insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Tekzen iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Tekzen iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Tekzen personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Ülkemizin en bilindik yapı marketlerinden biri olarak bilinen Tekzen personel alımı yapıyor. Tekzen Yapı Marketleri başta İstanbul olmak üzere bir çok büyük şehirde mağazalarında müşterilerine en kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Sizde Tekzen Yapı Marketlerinin bir parçası olmak istiyorsanız haberimizi inceleyerek daha ayrıntılı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Tekzen İnsan Kaynakları

Türkiye’deki toplam 200.000 m2 ‘lik satış alanıyla müşterilerine rahat ve ferah alışveriş ortamı yaratan Tekzen, büyüme stratejisi doğrultusunda Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka olarak da adından söz ettirmektedir. Yurtdışı yatırımlarına 2015 Eylül ayında yavru vatan KKTC /1001 Airport Mall mağazasını ekleyen Tekzen’in yeni hedefinde Gürcistan yer almaktadır.

Kuruluşundan beri doğru hedef ve stratejilerle, hem ülke ekonomisine katkıda bulunarak hem de binlerce kişiye istihdam sağlayarak sektörde hızla büyüyen Tekzen, ‘Yapı Market sektörünün en büyük satış alanına sahip’, ‘En Yaygın Yapı Market Zinciri’ unvanlarını elinde bulunduran sektördeki tek markadır.

1995 yılında Merter’de açtığı ilk mağazasıyla sektöre merhaba diyen Tekzen, hızlı büyüme ve Türkiye’nin her ilinde bir mağaza açma politikasıyla başladığı yolculuğuna 2015 Ekim ayı itibariyle 53 ilde 106 mağazasıyla devam etmektedir.

Tekzen Personel Alımı

Tekzen yapı marketleri faaliyet göstermekte olduğu illerde personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alımı yapmaktadır. Tekzen yapı marketleri tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapabilmek için alt kısımdaki linki kullanıp kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

www.tekzen.com.tr/Kurumsal/5/InsanKaynaklari

 
Tekzen İnsan Kaynakları Tekzen İş Başvurusu Tekzen İş İlanları Tekzen İşçi Alımı Tekzen Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Fehim yılmaz     2020-09-08 Antalya döşemaltı iş arıyorum mezun
Sinan     2020-05-31 ben insat ustasiyim çanakale geliboluda ikamet ediyorum iş ariyorum
Özcan     2019-07-20 İş alımı yapıyonuzmu