Teknosa Personel Alımı İş Başvurusu

Teknosa mağazalarında görevlendirilmek üzere çok sayıda pozisyon içim personel alımı yapılmaktadır.

Teknosa Personel Alımı İş Başvurusu

Teknosa Personel Alımı

Teknosa insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Teknosa iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Teknosa iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Teknosa personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Teknosa 2000 yılında kurulmuştur kısa süre içerisinde Türkiye geneline 300 mağaza açarak büyük bir başarıya imza atmış olan Teknosa personel alımı yapmaya devam etmektedir. Müşteri odaklı çalışmakta olan firma yarattığı değerleri ileriye taşımak için kendini geliştiriyor. Sizde ülkemizin yükselen değeri Teknosa gibi büyük bir firmada çalışmak istiyorsanız haberimizin devamında vereceğimiz bilgileri inceleyiniz.

Teknosa İnsan Kaynakları 

Sektördeki nitelikli işgücünün çalışmak için tercih ettiği işveren olmayı; Şirketimizi geleceğe taşıyacak, Sabancı değerlerine sahip, şirket kültürümüze uyumlu, işe en uygun nitelikteki işgücünü bilimsel yöntemlerle seçmeyi ve doğru pozisyon için işe almayı hedefleriz.

Teknosa İnsan Kaynakları Politikamız; Şirketimizin hedef ve stratejileri doğrultusunda “doğru zamanda doğru iş için doğru insan” ilkesini izleyerek insan kaynağı ihtiyacını nitelikli işgücü ile karşılamak; çalışanlarımızın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla eğitim ihtiyaçlarını belirleyerek, eğitim programları hazırlamak ve uygulamak; çalışanlarımızın yükselmelerine, başarılı olmalarına, performanslarının değerlendirilmesine ve memnuniyetlerini arttırmaya olanak sağlayacak sistemler geliştirmek ve sürekliliğini sağlamaktır.

Teknosa İş Başvurusu

Teknosa personel alımlarını Türkiye geneli yapmaktadır. Personel ihtiyacı olan şehirlerdeki mağazaları için ilanlarını sitesinin kariyer sayfası aracılığı ile duyurmaktadır. İnsan kaynakları sayfası üzerinden duyurmuş olduğu ilanlara başvuru yapabilmeniz için sisteme üye olmanız gerekmektedir. Üyelik sonrasında başvurularınız Teknosa insan ucuz sex hattı numaraları kaynakları uzmanına ulaşacaktır. İnsan kaynakları sayfasını ziyaret etmek isteyen okurlarımız alttaki linki kullanabilirler.

http://www.teknosa.com/kurumsalsayfalar/turkce/OnlineBasvuru.aspx

 
Teknosa Eleman ALımı 2017 Teknosa İş Başvurusu 2017 Teknosa Personel Alımı Teknosa Personel Alımı 2017 Teknosa Personel Eleman Alımı 2017 İşin Olsa Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.