TEI-TUSAŞ En Az Lise Mezunu Personel Alıyor

TEI- TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. çok sayıda personel alımı yapacağını duyurmuştur. Başvuru yapmak isteyen okurlarımız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirler.

TEI-TUSAŞ En Az Lise Mezunu Personel Alıyor

TUSAŞ önderliğinde kurulmuş olan TEI günümüzde dünya genelinde havacılık endüstrisine katkılarda bulunarak üretim ve tasarım merkezi haline gelmiştir. TEI insan kaynakları personel seçimlerinde dünyanın önde gelen uygulamaları ile kuruma faydalı olabilecek çalışanları seçkektedir. Kurum son yayınladığı ilanda 27 farklı pozisyon için alım yapacağını duyurmuştur.

Yayınlanan kadrolar arasında lisans, ön lisans ve lise mezunları arasından alım yapacaktır. TEI- TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. bünyesine istihdam edilmesi planlanan personeller tam zamanlı olarak sabah 08.00 Akşam ise 18.00 olarak görevlendirileceklerdir. Şirkette mavi yaka olarak çalışmak isteyenler Genel başvuru ilanına cv göndererek önümüzdeki günlerde açılabilecek pozisyonlar için bir öncelik sahibi olabilirler. 

Beyaz yaka yani Lisans ve Ön Lisans mezunları arasından Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol, Mekatronik, Elektrik, Havacılık, Endüstri/ İmalat Mühendisliği, Uçak veya Makine Mühendisliği, Uzay Mühendisliği gibi bölümlerden mezun olan adaylar yayında olan ilanlara başvuru yapabiliyor. Başvuru yapacak olan adaylardan 1 yıl tercrübe ve teknik ingilizceye sahip olmaları beklenmektedir. İlan ile ilgili detaylara alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

TEI- TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. iş başvurusu için tıklayınız.

 
Tusaş Personel Alımı Tusaş İşçi Alıyor Kamu personeli Alımı Memur Alımı İşçi Alımı Tusaş Personel Alımları 2017 Memurlar Memur Haberleri Kamu Personeli Haberleri Tusaş İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.