Tav Özel Güvenlik Görevlisi Alıyor

İstanbul'da bulunan ve Atatürk Havalimanının Dış Hatlar İhalesini kazanarak ismini duyuran TAV Holding aslında ülkemizin en büyük kuruluşlarından biri olarak uzun yıllardır çalışmalarını sürdürmektedir.

Tav Özel Güvenlik Görevlisi Alıyor

İstanbul'da bulunan ve Atatürk Havalimanının Dış Hatlar İhalesini kazanarak ismini duyuran TAV Holding aslında ülkemizin en büyük kuruluşlarından biri olarak uzun yıllardır çalışmalarını sürdürmektedir. Holding bünyesinde olan TAV Güvenlik İstanbulun farklı bölgelerinde güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Yayınladığı son ilanlar arasında İstanbulun Avrupa ve Anadolu yakasında özel bir üniversite ile Göztepe köprüsüne yakın mesafe de yer alan TAV Özel Güvenlik projelerinde görevlendirilecek personellere ihtiyaç duymaktadır.

TAV İnsan Kaynakları tarafından yayınlanan ilanlara uygun olan adaylar firmaya iş başvurusu yapabilirler. Tav güvenlik bünyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adaylar aşağıdaki başvuru şartlarını inceledikten sonra iş başvurusu yapabilirler.

TAV Özel Güvenlik (Bay Güvenlik Görevlisi) aranmaktadır.

- En az ortaokul mezunu
- Özel Güvenlik kimlik kartına sahip
- 8 saat vardiyalı çalışabilecek
- Dolgun Maaş+ Agi+ Yemek

Alt kısımda yer alan linki kullanarak sizlerde TAV Güvenlik İş İlanları 2017 yılı için alım yapılacak pozisyonların tamamına bakabilirsiniz. Eğer sizlerde bu ilanlar için aranan kriterleri sağlıyorsanız başvurmanızı tavsiye ediyoruz.Bu kadar büyük bir holding ile çalışmak sizin referansınız için iyi bir hamle olacaktır.

http://www.kariyer.net/tav-grubu-is-ilanlari-c8049-p32927/

 
Atatürk Havalimanı İş İlanları Havalimanı Güvenlik Görevlisi Alımı TAV Havalimanı İş Başvurusu 2017 TAV Holding İş İlanları 2017 Güvenlik Personeli Alımı Güvenlikçi Alımı 2017 İstanbul Güvenlik Görevlisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.