Sürat Kargo Personel Alımı iş başvurusu şartları 2020

Türkiye'nin en büyük taşımacılık şirketi olan ve aynı zamanda lojistik ve kargo hizmeti veren Sürat Kargo personel alımı yapacaktır. Açık iş pozisyonları ve personel alım şartlarını incelemelisiniz.

Sürat Kargo Personel Alımı iş başvurusu şartları 2020

Türkiye'nin en büyük taşımacılık şirketi olan ve aynı zamanda lojistik ve kargo hizmeti veren Sürat Kargo personel alımı yapacaktır. 2003 yılında kurulan şirket hızla büyüdü ve yaptığı kaliteli hizmeti sayesinde talep edilen bir kargo şirket haline dönüştü. Özellikle de e-ticaretin gelişmesi ile birlikte e-ticaret şirketleri ile anlaşma yaparak kargo hacmini artırmıştır. Bu da şirketin personel ihtiyacı artırmıştır. 

Ülkemizin dört bir yanında şubeleri olan Sürat Kargo farklı birçok pozisyonda alım yapacağı personelleri büyük bir hassasiyetle seçmektedir. Deneyimli ve deneyimsiz personel alımları ile birlikte yüksek okul mezunları içinde iş imkanları sağlamaktadır. Diğer kargo firmaları gibi Sürat Kargonun da olmazsa olmaz en değerli personelleri arasında olan Sevkiyat Elemanı, Kamyon Şoförü ve Kurye gibi pozisyonlarda alımlar devam etmektedir.

Vasıfsız Personel Kadrosu: Bu pozisyonda görev almak isteyenler depoda veya kamyonlarda bulunan yüklerin yüklemesi ve boşaltılması gibi işlerde görev alacaktır. En az ilköğretim mezunu olanlar bu kadroya başvuru yapabilir.

Sürücü Kurye: Bu kadrolarda çalışmak isteyenler ilköğretim mezunu olanlar arasından alınabilir. Çok iyi şekilde araç kullanabilen ve şubelerden işyerlerine evlere malların teslimatında çalışabilirler. SRC4 ve Psikoteknik belgeleri olan B Sınıfı Ehliyeti olan adaylar hemen başvuru yapabilirler.

Sürat Kargo Açık İş Pozisyonları

  • Sürücü Kurye
  • Şube Yöneticisi
  • Bilgisayar Operatörü

Sürat Kargo Kurye Alım Şartları

  • En az ilköğretim mezunu,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan veya en az 2 yıl tecilli,
  • Ekip çalışmasında başarılı,
  • Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen,
  • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,

Personel alımı yapılacak olan pozisyonlar yukarıda sıralandığı gibidir. Sürat Kargo’da çalışmak istiyorsanız yayında olan iş ilanlarının başvuru şartlarını inceledikten sonra iş başvurunuzu yapabilirsiniz. İş Başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki linki kullanarak ilan sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sürat Kargo İş Başvurusu

Şirkete iş başvurusu yapacak kişiler kariyer siteleri üzerinden açık iş pozsiyonlarını inceleyerek kendi şartlarına uyup uymadığı incelemelidir. Kendine uyan iş pozsiyonu bu kariyer sitesi üzerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru için https://goo.gl/TCdxUp bağlantısını kullanabilirsiniz.

 
sürat kargo ilkokul mezunu kurye alımı sürat kargo iş başvurusu sürat kargo personel alımı şartları 2020
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mehmet avni     2021-04-28 Oncelikle musteri memnuniyet B sinifi ehliyetim var ise cok ihtiyacim var lutfen yardimci olun
Haci     2021-02-08 Çok beğendiğim bir lojistik bir firma keşke sizinle çalışma bir imkanım olsa suan is ariyorum inanki çok mutlu olurdum
kamyoncu murat usda     2020-12-11 istanbul ici ve uzunyol kamyon soforu arayan varsa bana ulassin kamyoncu murat usda is ariyorum slm lar yas 40 nigdeliyim
Harun     2020-07-31 Her işi yaparım gerekirse wc bile temizlerim yeterki iş olsun
YÜCEL     2020-05-18 Her is yaparım ehliyetim var b sınıfı
Yusuf     2020-02-29 Aydında oturuyorum çalışmak istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim B ehliyetim de var
Sezgin     2019-02-08 Şöförlük Yapabilirim İlgilenenlere Duyrulur
OSMAN     2018-07-11 12 yıla yakın kargo sektöründe deneyimli olup, firmanızda çalışmak istiyorum.
sercan salman     2017-03-09 e sınıfı çipli ehliyet dijital ehliyet src 2 src 4 ve pisko teknık belgem mevcut uzunyol şöförüyüm 30 yaşında evliim 25 24 ford kargo 3230 ford kargo mersedes 2521 mersedes atego man ve bmc araclarla uzun yol calıştım istanbul bagcılarda ıkamet edıyorum işşizim ve iş arıyorum 10 yılı asan tecrubem var
Ramazan kaçar     2017-02-08 Calismak istiyorum