Sunexpress Lise Mezunu Personel Alıyor

Sunexpress, bünyesindeki personel açığını gidermek üzere Lise mezunu personel alım ilanını yayınladı. İlan detayları ise şöyle;

Sunexpress Lise Mezunu Personel Alıyor

Türkiye’nin en önemli şirketlerinden biri olmayı başaran Sunexpress havayolları her yıl büyüme hedeflerini tutturarak müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarına devam etmektedir. Alman havayolu şirketi olan Lufthansa ve Türk Hava Yolları ortaklığı ile 1989 yılında kurulan SunExpress yurtdışı uçuşlarının yanısıra İzmir, Antalya ve İstanbul’u Anadolu’nun büyük şehirlerine uçuşlar düzenlemektedir. 15 farklı şehire haftada 400’e yakın uçuş gerçekleştirerek direkt uçuşlar düzenleyen Sunexpress personel alımı için ilan yayınlamıştır.

Sunexpress 800'e yakın çalışanıyla Antalya’nın havayolu şirketleri arasında en büyük işvereni konumundadır.İstanbul’da 353 İzmir’de 322, ve Frankfurt’ta 350 kişi olmak üzere, toplam 1.810 SunExpress çalışanı bulunmaktadır.

Sunexpress İnşaat İş İlanları

⇒ Yönetici Asistanı,
⇒ Crew Controller,
⇒ Uçuş Hostesi (kabin memuru)
⇒ Stajyer Öğrenci
⇒ Fıst Offıcer
⇒ Follow Your Dreams (Pilot Training Program).

Sunexpress havayolları personel alımını insan kaynakları biriminin talep ettiği şartlara göre almaktadır. Sunexpress insan kaynakları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyeb okurlarımız Sunexpress havayolları'nın internet sitesizi ziyaret edebilirler. Sunexpress iş başvurusu yapmak için, öncelikle resmi websitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak, bir özgeçmiş oluşturmanız gerekmektedir. Alt bölümde firmanın açık iş ilanları sayfasının linkini görebilirsiniz.

Sunexpress İş Başvurusu

http://www.sunexpress.com/tr/content/career_tr_cabin-883
 
Sun Express Eleman Alımı Sun Express Hostes Alımı Sun Express İş Başvuru Sun Express İş İlanı Sun Express İş İlanları Sun Express İş Başvuru Formu Sun Express Kabin Memuru Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Bayram karataş     2019-10-19 Emekliyim personel taşmacılığı şöforluk yaparım B ehlıyet Src var