SunExpress Kabin Memuru Alımı 2017

Türk Hava Yolları tarafından kurulan SunExpress Kabin Memuru Alımı yapmak üzere resmi internet sitesi üzerinden ilan yayınlamıştır.

SunExpress Kabin Memuru Alımı 2017

Türk Hava Yolları tarafından kurulan SunExpress Kabin Memuru Alımı yapmak üzere resmi internet sitesi üzerinden ilan yayınlamıştır. Haberimizin devamındaki bilgiler sayesinde alımlar için istenen şartları ve tüm detayları ayrıntılı şekilde görebilirsiniz.

SunExpress başvuru şartlarını şu şekilde paylaşmıştır. Öncelikle başvuru yapacak olan adaylar T.C vatandaşı olması gerekmektedir. Adaların eğitim seviyesi en az lise mezunu olup 20 ile 35 yaşları arasında olmaları gerekiyor. Adayların son derece düzgün ve akıcı ingilizce bilmeleri gerekmektedir.

Kabin Memuru Alımı Fiziksel şartlar:

  • Bayan adaylar için 1.60 m - 1.80 m boy arasında olan adaylar,
  • Uygun boy-kilo orantısına sahip olan adaylar,
  • Kabin memurlarının kıyafeti üzerinden dövme yara izi tarzı leke vb. işaretler görünmeyecek şekilde olması gerekiyor.
  • Bay adaylar için 1.65 m - 1.85 m boya sahip olan adaylar,  

SunExpress Kabin Memuru Alımını Türkiye genelindeki tüm illerde yayınlamıştır. Yukarıda sıralanan şartlara uygun olan adaylar haberin devamında vereceğimiz linke tıklayarak iş başvurusu yapabilirler. 

http://www.sunexpress.com/tr/content/career_tr_cabin-883/

 
Türk Hava Yolları Sunexpress Kabin Memuru Alımı Kabin Memuru Alımı 2017 THY Memur Alımı Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Kabin Memuru Maaşları 2017 Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.