Şişe Cam Lise Mezunu Personel Alıyor

Şişe Cam, personel alımlarına devam ediyor. Personel alım ilanı için gerekli bilgiler haberimizde bulabilirsiniz.

Şişe Cam Lise Mezunu Personel Alıyor

Türkiye'nin cam ihtiyacını karşılayarak yurtdışına ihracat yapan firma Şişecam markası isminde ilk üretimine 04 Temmuz 1935 yılında başlamıştır. İstanbul'un Paşabahçe semtinde bulunan fabrikasına personel alımı yapacaktır. Şişecam markası cam ve kimyasal üretimi yapan ülkemizin önemli bir sanayi kuruluşudur. Sektöründe liser konumda olan Şişecam farklı iller için yayınladığı ilanlar ile farklı kadrolara alacağı yeni personellerle ekibini güçlendirecektir.

Şişe Cam farklı illerde olan açık kadroları için personel alımı yapacaktır. İstihdam edilecek olan personellerin lise mezunu olma şartıyla başvurularını yapmaları ve firma tarafından belirlenen bazı şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

Personel Alımı Yapılacak İller

  1. İstanbul (Avrupa-Asya)
  2. İzmir -Adana -Mersin
  3. Eskişehir 
  4. Muğla
  5. Samsun
  6. Antep

Personel Alımı Yapılacak Olan Pozisyonlar

  • Yönetici Yardımcısı,
  • Mağaza Yöneticisi
  • Satış Danışmanı
  • Kadrolu İşçi

Yukarıda sıralanan illerde ikamet ediyorsanız ve kariyerinize Ülkemizin en prestijli markalarından biri olan Şişe Cam fabrikasında çalışmak istiyorsanız yayınlanan kadrolar da görev alabilecek şartları yerine getirebiliyorsanız hemen vakit kaybetmeden alttaki linkteki adresi ziyaret ederek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/sisecam-is-ilanlari?firma=18820

 
Şişecam Fabrikası Eleman Alımı Şişecam Personel Alımı Şişecam Fabrika İşçisi Alıyor Şişecam İşçi Alımı Şişecam İnsan Kaynakları Şişecam Personel Alımı Şişecam Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.