Simit Saray Personel Eleman Alımı İş İlanları

Simit Sarayı Personel Eleman Alımı İş Başvurusu

Simit Saray Personel Eleman Alımı İş İlanları

Simit Sarayı insan kaynakları departmanı bünyesinde bulunan departmanların ihtiyaçları doğrultusunda personel alımı yapacağını duyurmuştur. Simit Sarayı iş başvurusu yaparak kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Simit Sarayı iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır. Simit Sarayı personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Simit Sarayı ilk ilk şubesini Mecidiyeköy'de 2002 yılında açmıştır. Müşterilerine sunduğu lezzetler sayesinde kısa sürede müşterilerinin beğenisini kazanan Simit Sarayı kısa süre içerisinde yeni şubelerini açmaya başlamıştır. Yurtiçindeki şube sayısını çok hızlı bir şekilde artıran Simit Sarayı yurdışı şubelerinide kısa sürede açarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Toplam 6 bin 500 çalışanı olan Simit Sarayı iş istihdamınada ciddi katkı sağlayarak çalışmalarını sürdürüyor.

Simit Sarayı İnsan Kaynakları

Kariyer Yönetimi

Hedeflerini sürekli olarak gerçekleştiren, yetkinliklerini geliştiren, sorumluluk almaya istekli her kademedeki çalışanımızın en etkin şekilde değerlendirilmesi, gelişimlerinin sağlanması, kariyer planlarının yapılması önceliklerimiz arasındadır.

Şirketimiz hedef ve stratejileri doğrultusunda çalışanlarımızın performansını değerlendirerek gelişmeye açık yönlerini tespit edip bu yönde katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Sosyal Olanaklar

  • Özel Sağlık Sigortası : Şirketimizde personellerimize özel sağlık sigortası yapılmaktadır.
  • Ulaşım Hizmeti : İşe geliş gidişlerde çalışanlarımıza servis imkanı sağlanmaktadır.
  • Yemek Hizmeti : Öğlen yemek servisi sunulmaktadır.
  • Simit Sarayı, çalışanlarına Ferdi Kaza Sigortası yapmaktadır.

Simit Sarayı İş Başvurusu, İş İlanları

— Lojistik Müdürü, 

— Mağaza Vardiya Müdürü, 

— Üretim Elemanı, 

— Üretim Şefi, 

— Mağaza Ekip Üyesi, 

— Üretim Paketleme İşçisi, 

— Ekmek Ustası. 

Simit Sarayı, iş ilanları arasından ön plana çıkan pozisyonlar yukarıda sıralandığı gibidir. Firma tarafından yayında olan yurtiçi ve yurtdışı ilanlarının toplam sayısı 91 dir. Simit Sarayı tarafından yayınlanan iş ilanlarına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak inceleyebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/simit-sarayi-yatirim-ve-tic-as-is-ilanlari?firma=65672

 
Simit Sarayı İş Başvurusu 2017 Simit Sarayı İşçi Personel Alımı İş Başvurusu Simit Sarayı Personel Alımı 2016 Simit Sarayı Personel Alımı İş Başvurusu 2017 Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
ezgi     2021-10-07 ELEMAN IHTİYACIniz varmi
Ali soner Gülerim     2019-09-17 simitsarayi bunyesinde vardiya sorumlusu yada magaza sorumlusu olarak calismak.istiyorum kocaeli golcukte ikamet ediyorum sakarya bolgesi oncelik tercihim 2012 yilinda esim.meryem gulerim kocaeli ncity subesi ve kocaeli adliye subesinde magaza sorumlusu olarak.calismisti donemin bolge sorumlusu bana boyle.bir teklifye bulunmustu fakat izamanin sartlari ile cevap verememistim pide lahmacun salinu isletmeciligi yaptim bu.majima olumlu yada olumsuz cevap verir seniz memnun olurum iyi calismalar dil