Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Türkiye'nin en büyük ilaç dağıtım şirketi olan Selçuk Ecza Deposu 1958 yılında serbest bir girişimci olan Ahmet Keleşoğlu tarafında Konya'da kuruldu.

Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Türkiye'nin en büyük ilaç dağıtım şirketi olan Selçuk Ecza Deposu 1958 yılında serbest bir girişimci olan Ahmet Keleşoğlu tarafında Konya'da kuruldu. Sürekli olarak büyümeyi hedefleyen firma ülke genelinde ecza depoları açarak büyümeye devam etti Selçuklu ecza holding olarak faaliyetlerine devam eden firma bünyesine yeni çalışma arkadaşları alıyor. Kariyerine ilaç sektöründe devam etmek isteyenler farklı pozisyonlarda iş imkanları sunan Selçuk Ecza Deposu personel alımı yapmaya devam ediyor.

Selçuk Ecza Deposu’nda işe alma politikalarında uygulanan yöntem ise iş profiline uygun, Selçuk Ecza Deposu’nun kültürüne uyum sağlayacak ve kariyer fırsatlarından yararlanabilecek kişilere öncelik tanımaktır. Diğer bir deyişle, işe alınan personelin ileride daha üst pozisyonlarda görev alabilecek nitelikte olmasına özen gösterilir. Selçuk Ecza Deposu’nda işe alım öncesindeki görüşmelerde, web sitesindeki insan kaynakları bölümündeki formu doldurarak, faks veya doğrudan CV bırakarak başvuruda bulunan adaylara öncelik tanınır. Bu yolla uygun personel bulunmadığı takdirde ilan verilir. Bu prosedür, en vasıfsız elemanından en üst düzey yöneticisine kadar tüm pozisyonlar için geçerlidir ve gelecekte de kurum kültürü baz alınarak bu uygulamaya devam edilecektir.

Selçuk Ecza Deposu Personel Profili:

  2010 2011
Erkek personel 4420 4498
Kadın personel 742 755
Personel sayısı 5162 5253
Personelin ortalama yaşı 35 35
Üniversite ve yüksek okul mezunu 529 547
Lise mezunu 2573 2627
Orta ve ilkokul mezunu 2060 2079

Selçuk Ecza Deposu İş Başvurusu yapmak isteyenler için genel başvuru sayfası oluşturarak cv almaktadır. Bünyesinde uygun olan pozisyonlara kurmuş olduğu cv havuzu üzerinde cv örneği olan adayların başvurularını değerlendirerek yapmaktadır. Sizde zaman kaybetmeden alttaki bağlantıdan cv gönderebilirsiniz.

http://www.selcukecza.com.tr/insan-kaynaklari/basvuru-formu

 

 
Selçuk Ecza Deposu Başvuru Formu Selçuk Ecza Deposu Eleman Alımı Selçuk Ecza Deposu Personel Alımı 2017 Selçuk Ecza Deposu Şoför Alımı 2017 Personel Alımı İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Abdullah     2017-01-24 Bende g.antep ilinden selcuk ecza deposunda calismak istiyorum eyer ilgilenirseniz sevinirim .Bu sayfayi tekrar bulamayabilirim onun icin telefon numarami birakiyorum yetkililerin ilgilenmesini arz ederim .