Şekerbank Personel Alımı İş İlanları 2016

Şekerbank yayınladığı ilanda çok sayıda tecrbesiz personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Şekerbank Personel Alımı İş İlanları 2016

Şekerbank, uzun yıllardır ülkemizde faaliyetlerini sürdürmektedir ve müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini artırmak için personel alım ilanlarını yayınlamaktadır. Şekerbank bireysel ve kurumsal tüm müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeyi hedeflediği için çalışmalarıda bu kapsamda devam etmektedir. Özellikle tarım sektörü için uygun krediler vererek sektörün sahiplerine kendi bankaları ile çalışması için anlaşmalar yapmaktadır. Şekerbank yeni yayınladığı ilanda 71 ilde görev yapacak Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alacağını duyurmuştur.

Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alınacak personeller 71 farklı ilde tecrübesiz personel alacağını duyurmuştur. İşe alınacak personellerin görev alacağı şehirler şu şekilde verilmiştir; Adana, Adıyaman, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu,Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak,Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay,  Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat,  Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya) 

Yukarıda sıralanan iller için Şekerbank tecrübesiz personel alımı yapacak.

Şekerbank tarafından verilen ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yada Ziraat Fakültesi  lisans bölümlerinden Son dakika haberleri mezun olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların geçmişte her hangi bir bankada çalışmış olması beklenmemektedir. Başvuru yapmak için alttaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/sekerbank-is-ilanlari-c1466-p5108/

 
Şekerbank İş Başvuru Adresi Şekerbank Tecrübesiz Çok Sayıda Personel Alacak Şekerbank Tecrübesiz Çok Sayıda Personel Şekerbank Personel Alım İlanları Şekerbank İnsan Kaynakları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.