Savunma Sanayii Müsteşarlığı 67 sözleşmeli personel alımı

Savunma Sanayii Müsteşarlığı KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alımı için kendi internet sitesine personel alımı ilanı yayınlamıştır. Son başvuru 28 Ağustos 2017.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 67 sözleşmeli personel alımı

Türk Savunma Sanayii temelleri Osmanlı Devleti zamanında atılmıştır. Osmanlı'nın yükselme döneminde başlayan gelişmeler o dönemde top, savaş gemisi gibi gereçlerle başlamıştı. 2017 yılı itibariyle teknolojinin de gelişmesiyle sadece savunma araç ve gereçleri değil yazılımsal bakımdan da savunma sistemleri geliştirilmesi yapılmaktadır.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı bu kapsamda toplamda 67 sözleşmeli personel alımı yaparak kurumun gelişmesini ve kadrolarının tamamlanmasını amaçlamıştır. Başvuru yapan adaylara sözlü sınav uygulaması yapılarak bilgi ve becerileri ölçülerek alım yapılacaktır. Alımı yapılacak 67 kadro proje mühendisi, proje asistanı ve yönetici asistanı pozisyonlarına ayrılmıştır. Sözlü mülakata ayrılan kontenjanların 5 katı kadar aday çağrılacaktır.

55 Proje Mühendisi Alımı özel şartları

  • Mühendislik fakültelerinin elektrik elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme, makine, mekatronik, bilgisayar, yazılım, uçak, uzay, havacılık ve uzay, endüstri, malzeme, metalürji, gemi inşaatı ve gemi makineleri, gemi ve deniz teknolojisi, gemi makineleri, kimya ve fizik mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. KPSS sınavından 70 puan ve üzeri almak ve en az C (60 puan) seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak.

7 Proje Asistanı Alımı özel şartları

  • Lisans programlarının bilgi ve belge yönetimi, bilişim sistemleri ve teknolojileri, kütüphanecilik, arşivcilik, matematik, istatistik, biyoloji, fizik, kimya, muhasebe ve finansal yönetim, uluslararası ticaret bölümlerinden mezun olmak, KPSS’den 65 puan ve üzeri puan almak ve en az D (60 puan) seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak.

5 Yönetici Asistanı alımı özel şartları

  • Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinin halkla ilişkiler, Amerikan kültürü ve edebiyatı, İngiliz dili ve edebiyatı, mütercim tercümanlık, Türk dili ve edebiyatı, arap, fars çin, kore, japon, alman, Fransız ve İtalyan dili ve edebiyatı bölümlerinden mezun olmak, KPSS sınavından en az 60 puan almak ve İngilizceyi en az E (50 puan) seviyesinde biliyor olmak.

SSM iş başvurusu elektronik ortamda kurumun internet adresi üzerinden alım yapılacak pozisyon için yayınlanan başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İlana son başvuru tarihi 28 Ağustos 2017’dir. Başvuru sırasında kurum tarafından istenen belgelerin sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Sisteme yüklemeniz gereken evraklar; özgeçmiş, vesikalık fotoğraf, diploma, YDS sonuç belgesi, KPSS sonuç belgesi. Bu belgeler sisteme tam olarak yüklenmelidir.

SSM personel alımı ilanı tam metni için TIKLAYINIZ.

SSM online iş başvurusu için TIKLAYINIZ.

 
ssm personel alımı kpss 60 puan ile personel alımı kamu personel alımı ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.