Sarar Personel Alımı İş Başvurusu

Eskişehir’de 1944 yıllarında küçük bir atölye ile başlayan Sarar günümüzde dünyanın tanınmış olan şık markalarından biri haline gelmiştir.

Sarar Personel Alımı İş Başvurusu

Eskişehir’de 1944 yıllarında küçük bir atölye ile başlayan Sarar günümüzde dünyanın tanınmış olan şık markalarından biri haline gelmiştir. Erkek giyiminde şık giyinmeyi seven insanlara 5 kıtada toplam 51 ülkede müşterilerine hizmet veriyor. Dünyanın dört bir tarafında milyonlarca insana, özgün çizgiler ile buluşturan Türk moda devlerinden biri olan Sarar; kusursuzu yaratmak için çıktığı moda yolculuğuna, ilk günkü özenli işçiliği ve zarafetin kaliteyle buluştuğu eşsiz koleksiyonları ile devam ediyor. 

Sarar insan kaynakları firmanın personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm ilanları kariyer sayfası üzerinden ihtiyaçlarına göre yayınlamaktadır. Firma tarafından kariyer sayfaları üzerinden yayınlanmış olan ilanları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız. Yayında olan iş ilanlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki bu iş için en az lise mezunu olmalısınız. Meslek liselerinin giyim bölümü mezunu iseniz bunu başvuru sırasında belirtmenizde fayda var. Ayrıca kendiniz modayı takip eden, giyim kuşama önem veren, stil sahibi olduğunu düşünen biri iseniz de özgeçmişinizde bunlara da yer vermeniz iyi olacaktır.

Sarar İş İlanları

⇒ Temizlik Elemanı,
⇒ Güvenlik Görevlisi,
⇒ Genel Başvuru,
⇒ Terzi,
⇒ Kasiyer,
⇒ Mağaza Müdürü,
⇒ Satış Danışmanı,

Sarar personel alımı yapacağı pozisyonları bu şekilde yayınlamıştır. Tüm bu ilanlar hakkında daha fazla bilgi alabilmek için ilanların yayınlandığı kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İsbilgileri.com sizler için firmaların güncel iş ilanlarını takip ederek sizlerle paylaşmaya devam edecektir. Sarar firmasına iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki linki kullanabilirler.

https://goo.gl/uLv3HJ

 
Lise Mezunu Personel Alımı Sarar Personel Alımı 2018 Sarar İşçi Alımı 2019 Sarar İş Başvurusu 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mehtap Toprak     2023-01-11 Makineci olarak çalışmak isterim...
Sinan sahin     2019-07-31 Sabri özelde bant şefliği yaptim bant im kapaninca fason takibi yaptim sabri aydınlı grupta çino denim tekniker olarak çalıştım