Rönesans Holding Personel Alımı 2017

Doğru İş için en doğru personelleri seçen ve başarıya çalışanları ile birlikte ulaşabileceğini benimseyen Rönesans Holding personel alımı yapıyor.

Rönesans Holding Personel Alımı 2017

Doğru İş için en doğru personelleri seçen ve başarıya çalışanları ile birlikte ulaşabileceğini benimseyen Rönesans Holding personel alımı yapıyor. aydın esort Yurt içi ve yurtdışında yürütmekte olduğu farklı projeler için personel alımları yapan Rönesans Holding başarıya çalışanlarının yüksek motivasyonu ile ulaşabileceğini bilmektedir. Holding bünyesinde bulunan Rönesans İnşaat özellikle Rusya'da genel başvuru yöntemi ile personel alımı yapmaktadır. 

Rönesans Holding personel alımı iş ilanları 2017 yılında kaç kişi ile yapılacak net bir rakam yok fakat yayında olan 79 kadro için alımlarına devam etmektedir. Adana, İstanbul, Elezığ ve Şanlıurfa gibi Türkiye'nin bir çok ilinde personel alımlarına devam etmektedir. 

Rönesans Holding personel alımı için yayınlanan bazı pozisyonlar ise şunlardır:

Rönesans Holding İş İlanları

⇒ Engelli Personel Alımı,
⇒ Peyzaj Mimarı,
⇒ İnce İşler Kısım Şefi,
⇒ Saha Elektrik Teknikeri,
⇒ İdari İşler Uzmanı,
⇒ Kalite Kontrol Teknikeri

Rönesans Holding personel alımı için yayınladığı iş ilanları genel olarak yukarıdaki gibidir. Yayında olan ilanları liste halinde inceleyerek başvuru şartlarını kariyer sayfası üzerinden görebilirsiniz. Yukarıda verdiğimiz pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adaylar alttaki bağlantı linkini kullanarak Rönesans Holding Kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.ronesans.com/tr/career/jobs

 
Rönesans holding iş başvuru formu Rönesans holding iş başvurusu Rönesans holding iş ilanları Rönesans holding iş ilanları 2017 Rönesans holding işçi alımı Rönesans holding kariyer
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
kerim     2019-02-21 kerim mercan 25 yıllık inşaat beton arme soguk demir işcisiyim yurt dışı deneyimim vardır libya rusya tataristan gibi ülkelerde neslegim üzerine görev aldım alanımda mesleki yeterlilik belgesine sahibim şirketinizin yürütmüş oldugu yurt ici yurtdışı işlerde görev almak isti yorum gerektigi taktirde ekip kurabilecek cevreye sahibim uygun pozısyonda işlerde görev almak isti yorum saygılarımla
Halim     2019-01-07 Merhaba iş makinası operatörüyüm 10 yıllık tecrübe ye sahibim girişken biriyim sizinle çalışmak isterim
Enes     2018-12-12 Rönesans holding de çalışmak istiyorum.
özlem     2017-09-27 Merhaba ben sizin firmanıza internet üzerinden iş başvurusunda bulunamadım. Sizinle çalışmayı çok istiyorum. Dilerseniz size cvmi göndermek isterim.