Roketsan KPSS Şartı Olmada Personeli Alımı Yapıyor 2017

Roketsan personel alımı yapacağı pozisyonları suyurdu. İlanlar arasında lise mezunu adayların başvuru yapabileceği pozisyonlarda bulunuyor.

Roketsan KPSS Şartı Olmada Personeli Alımı Yapıyor 2017

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağlı olarak çalışan Roketsan her yıl farklı pozisyonlarda personel alımı yapmaktadır. Son yayınladığı ilanda 50 adet açık pozisyon için farklı niteliklere sahip adayları işe alacak olan Roketsan iş ilanlarına başvuru yapmak için En az lise mezunu olma şartı aranmaktadır. Ayrıca yayında olan ilanların bir çoğu mühendis kadrosudur.

Roketsan personel alımı için yayınladığı ilanların başvuru şartları alınacak kadroya göre farklılık göstermektedir dolayısı ile başvuru yamak isteyenler yayında olan ilanların başvuru şartlarını incelemelidir. Aslında başvuru şartları arasında KPSS şartı aranmaması adaylar için büyük avantaj sağlıyor. Alım yapılacak kadrolar arasında füze aviyonikleri donanım geliştirme mühendisi, proje tasarım mühendisi, elektronik tasarım mühendisi ve Platform yazılımları test mühendisi gibi farklı pozisyonlar bulunmaktadır. Bu ilanlar ile birlikte önlisans ve lise mezunlarının başvurabileceği teknisyen ilanları da bulunuyor.

Roketsan mühendis ve teknisyen kadrolarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız Roketsan'nın internet sitesi üzerinden insan kaynakları sayfasına kayıt yapmaları gerekmektedir. Kayıt işlemini oldukca kısa tutan Roketsan iş ilanları hakkında daha fazla detaya ulaşmak isteyen okurlarımız sayfanın altındaki linke tıklayarak Roketsan iş başvurusu sayfasına ulaşabilirler.

http://ik.roketsan.com.tr/

 
Roketsan personel alımı Roketsan Roketsan mühendis alımı Personel alımı 2017 Memur alımı Kamu personeli alımı Kpss şartsız personel alımı Kpss şartsız Lise mezunu personel alımı Roketsan iş başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.