Real Hipermarket İş Başvurusu 2017

İstanbul’da 1997 yılında merkez ofisini açan Real Hipermarket günümüzde perakende sektörünün lider firmalarından biri haline gelmiştir.

Real Hipermarket İş Başvurusu 2017

İstanbul’da 1997 yılında merkez ofisini açan Real Hipermarket günümüzde perakende sektörünün lider firmalarından biri haline gelmiştir. İstanbul'da farklı semtlere açtığı marketlerinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli kadrolara personel alımı yapmaktadır. Elbette bu alımlar sadece İstanbul ili ile sınırlı değil İzmit, Adana, Konya, Antalya ve Ankara gibi büyük şehirlere açtığı hipermarketlere çok sayıda personel alıyor. Real Hipermarketler zincirlerinde gıda ile birlikte ev tekstili, giyim, ofis araçları ve elektronik eşya satışı ilede müşterilerine hizmet veriyor.

Real Hipermarket İnsan Kaynakları departmanı iş ilanlarını yayınladığı internet sitesi üzerinden iş başvurularını topluyor. Marketlerinde bir çok kategori olmasından dolayı çok sayıda personele ihtiyaç duyuluyor. Müşteri memnuniyetine cevap verebilecek personellere ihtiyaç duyan Real Market tarafından yayınlanan iş ilanları aşağıdaki gibidir. Sektörde çalışmak isteyenler aşağıdaki iş ilanlarını inceleyerek haberimizin devamında iş başvurusu yapabilirler.

bahsine giriş

Real Hipermarket İş İlanları

⇒ Genel Başvuru,
⇒ Genel Muhasebe Uzmanı,
⇒ Hukuk Uzmanı,
⇒ Meyve Sebze Elemanı,
⇒ Teknik Servis Elemanı,
⇒ Bakım Onarım Teknikeri ,

Real Hipermarket şubelerinden her hangi birinde yayınlanan pozisyonlardan birinde çalışmak istiyorsanız, Yada genel başvuru formunu doldurup firmanın insan kaynaklarına özgeçmişinizi iletebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/real-hipermarketler-zinciri-is-ilanlari-c1134-p1458/

 
Real hipermarket eleman alımı 2017 Real hipermarket personel alımı 2017 Real iş başvurusu 2017 Real market ankara iş başvuru Real market iş başvuru formu 2017 Real market İstanbul iş başvuru
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ahmet-alhomadi     2020-10-07 istanbul-sancaktepe-yenidoğan