PTT 1113 Gişe Görevlisi ve 637 Dağıtıcı Personel Alımı Başvuruları Başladı

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) 1750 sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Kadro dağılımı ise 1113 gişe ve büro personeli ve 637 dağıtıcı personel şeklinde yapıldı.

PTT 1113 Gişe Görevlisi ve 637 Dağıtıcı Personel Alımı Başvuruları Başladı

PTT A.Ş. (Posta ve Telgraf Teşkilatı Anaonim Şirketi) idari hizmet sözleşmeli personel alımı kapsamında 1750 sözleşeli personel alımı yapacağını yayınladı. Yayınlanan ilana göre personel alımı yapılacak pozisyonlar 1113 gişe ve büro görevlisi ve 637 dağıtıcı kadrolarına ayrıldı.

2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı ilanına başvuruda bulunacak adaylar KPSS sınavına girmiş olmalıdırlar. Kurum bunun dışında alım yapılacak pozisyonalar göre özel şartlar sunmuştur.

  • 1113 Gişe ve Büro Görevlisi Alımı Özel Şartları

1) Gişe ve Büro Görevlisi pozisyonlarına başvurabilmek için en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının bölümlerin birinden mezun olmak.

2) Yurtiçinde ve yurtdışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek.

3) KPSS P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

  • 637 Dağıtıcı Personel Alımı Özel Şartları

1) İki yıllık eğitim veren yüksekokulların bölümlerin birinden mezun olmak.

2) Son başvuru tarihi itibariyle en az B sınıfı sürücü belgesi ile A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

3) Her türlü iklim ve yolculuk koşullarında posta dağıtım işlerini yaya şekilde yapabilecek derecede sağlıklı, erkeklerde en az 168 cm., bayanlarda en az 160 cm. boyunda olduğunu, kilo ile boy arasındaki farkın 15’ten fazla olmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek,

4) KPSS P93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

PTT Personel Alımı başvuruları ne zaman başlıyor ve nasıl yapılacak?

PTT personel alımı iş başvurusu yapacak adaylar 18-23 Nisan 2017 tarihleri arasında online olarak www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr adresleri üzerinden başvuruda bulunabilecekler. İlana başvuru yaparaken adaylar 25 tercihte bulunabilecekler ve bulundukları yerlerin başvuru sırasına göre sözlü mülakata çağrılacaklar.

2017 PTT 1750 sözleşmeli personel alımı ilanı tam metnine ulaşmak için tıklayınız.

 
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.