Popeyes Personel Alımı İş İlanları

Popeyes personel alımı yapmaya devam ediyor. Online iş başvurusu nasıl yapılır? Popeyes iş başvuru şartları neler?

Popeyes Personel Alımı İş İlanları

Popeyes Personel Alımı

Popeyes insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Popeyes iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Popeyes iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Popeyes personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Amerikada kurulan ve tüm dünya ülkeşerinde hızla müşterilerinin beğenisi kazanan Popeyes personel alımı yapmaya devam ediyor. Yönetici adaylarından kasiyere çok sayıda alım yapacağı personelleri internet sitesi üzerinden yapmaktadır. Sizde bu markanın bir parçası olmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyiniz.

Popeyes İnsan Kaynakları

Türkiye’nin her yerinden sadece şehir içi tarifesi ile ulaşabileceğiniz bu çalışmayı,kurumsal kimliğimize yakışır bir inovasyon olarak değerlendiriyoruz. Üstelik şu anda hattımız aktif ve çağrı almaya başlamış durumda.

Burger King,Sbarro,Popeyes ve Arby’s markalarımıza gelecek başvurular için İlk etapta,çağrı merkezimizde görev yapan 15 kişiye eğitim verildi.Ayrıca merkez ofisimizde çağrıların raporlamasını yapacak ve restoranlar ile koordinasyonu sağlayacak 2 İK uzmanı da bu konuda yetkilendirildi ve eğitildi.

Sistemin işleyişi ile ilgili kısaca bilgi vermemiz gerekirse;

Çağrı merkezindeki arkadaşlarımız adayların ön bilgilerini alacaklar ve kaydedecekler.İkinci aşamada restoranlar başvuruları değerlendirip, uygun olanlar ile mülakat yapacak.Mülakat süreçleri sonunda en uygun adaylar restoranlarımızda, çağrı sohbetcanli.info merkezimizde veya merkez ofisimizde istihdam edilebilecek.

Bu şekilde, aday ve başvuru bilgilerini çok daha sağlıklı bir şekilde arşivleyebilecek ve raporlayabileceğiz.Aranılan aday kriterlerini girerek,adaylar ile daha çabuk ve sağlıklı iletişim kurabileceğiz.

Popeyes İş Başvurusu

Popeyes personel alımı yapacağı personelleri kariyer sayfasında bulunan iş başvuru formu sayesinde istihdam etmektedir. Garson, kasiyer yada yönetici olarak çalışmak istiyorsunuz ohalde aşagıdaki linki kullanarak başvurunuzu kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.popeyes.com.tr/hakkimizda/insan-kaynaklari

 
Popeyes personel alımı 2021 Popeyes insan kaynakları Popeyes iş başvurusu Popeyes iş ilanları Personel alımı 2021
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Deniz evlende     2019-10-05 Karson. Olarak ve Ankara'da ikiaada orda oturuyorum acil çok acil ihtiyacım var