Pi2 Organisations Personel Alımı İş İlanları 2017

Pi2 Organisations personel alımı yapacağı kadroları duyurdu. Detaylar haberimizin devamında..

Pi2 Organisations Personel Alımı İş İlanları 2017

Firmaların satış organizasyonlarını pazarlama ve farkındalık yaratarak büyümelerine ve tanınmalarına destek olabilmek için 1999 yılında kurulan Pi2 Organisations hayata geçirdiği aktiviteler ile firmalara anahtar teslim hizmetler sunmaktadır. Projelerin araştırma,oluşturma, konsept,uygulama ve planlama yönetimi yapan Pi2 Organisations firmaların ihtiyaçları kapsamında personel alımı yapmaktadır. Bu güne kadarki tecrübesi ile iletişim çağının fırsatlarını, pazarlama stratejisi ve imajları ile bütünleştirerek, müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. 

Uzman kadrosu ile, profesyonel çalışma anlayışını birleştiren ve insan kaynaklarının doğru kullanımıyla kazandığı tecrübesiyle bir çok sektöre hizmet sunmaktadır. Pi2 Organisations tarafından yayınlanan kadroları inceleyerek size uygun olan iş ilanlarına başvurunuzu yapabilirsiniz.

Pi2 Organisations İş İlanları

⇒ Pazarlama Asistanı,
⇒ Müşteri Temsilcisi,
⇒ Genel Başvuru,
⇒ Saha Tanıtım Elemanı,
⇒ Depo Personeli,
⇒ İş Makinesi Kiralama Uzmanı.

Pi2 Organisations Ankara, İstanbul, Adıyaman, İzmir, Kayseri ve Adana illerinde personel alımı yapmaya devam ediyor. Sizde bu illerden birinde çalışmak istiyorsanız öncelikle yayında olan iş ilanlarını inceleyerek size uygun olan kadroyu belirleyip başvuru şartlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Yayında olan tüm ilanları incelemek için alttaki linki kullanabilirsiniz.

Pi2 Organisations İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/pi2-organisations-is-ilanlari-c5399-p30282/

 
Ankara İş İlanları İstanbul İş İlanları Adıyaman İş İlanları İzmir İş İlanları Kayseri İş İlanları Adana İş İlanları Pi2 Organisations İş Başvurusu Pi2 Organisations İnsan Kaynakları Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.