Petkim Personel Alımı İş İlanları

Türkiye'de faaliyetlerini aürdürmekte olan sürekli büyüyen ve gelişen firmalardan biri olan Petkim personel alımı yapmaya devam ediyor.

Petkim Personel Alımı İş İlanları

Türkiye'de faaliyetlerini aürdürmekte olan sürekli büyüyen ve gelişen firmalardan biri olan Petkim personel alımı yapmaya devam ediyor. Petkim Holding ülkemizin en değerli kurumları arasında gösterilmektedir ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlamaktadır. Petkim kurulduğu günden bu güne kadar faaliyetlerini sürdürdüğü sektörlerde yaptığı yatırımlar ile sürekli olarak büyüyen önemli kuruluşlardan biri haline gelmiştir. Bu yıl için müşteri memnuniyetini artımayı hedefleyen Petkim yeni personel alımları yapacak. Sizde Petkim gibi büyük bir kurumda çalışmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Peki Petkim iş başvurularını nereden yapıyor? Petkim tarafından yayınlanan ilan için kaç personel alınacak? işte detaylar. Petkim personel alımı için ilanlarını internet üzerinden yapmaktadır. Yine başvurularıda kariyer sayfası üzerinden online olarak yönetmektedir. Petkim insan kaynakları sayfası üzerinden sisteme üye olabilir ve yayında olan ilanlara başvurunuzu yapabilirsiniz.

Petkim personel alımı iş ilanlarını diğer firmalar gibi kariyer sayfaları üzerinden yapmamaktadır. İnternet sayfası üzerinden geliştirmiş olduğu insan kaynakları sistemi ile başvuruları almaktadır. Yayınlanan iş ilanına yeteri kadar başvuru aldıktan sonra değerlendirme süreci sonrasında işe alımları gerçekleştirmektedir.

Petkim  bünyesine kaç personel alımı yapacak bilemiyoruz. Şirket bünyesinde boş iş pozisyonu olduğunda resmi insan kaynakları sayfasını kullanarak güncel iş ilanlarını, yeni ilanlarını da yayınlamaktadır. Petkim Personel Alımı İş İlanlarına ulaşmak için alttaki bağlantıyı tıklayarak kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

https://app.petkim.com.tr/ik/

 
İş İmkanı Petkim Personel Alımı 2017 Petkim Petkim İş İlanları Petkim İş Başvurusu Petkim Memur Alımı Petkim Personel Alımı Petkim İşçi Alımı Kariyer İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Muharrem çolak     2020-08-09 İş arıyorum
Tülay     2020-05-26 İşsizim Petkim'de çalışmak istiyorum
Kamber şahin     2020-05-11 İş baş vuru yapmak istiyorum