Pegasus Lise Mezunu Deneyimsiz Kabin Memuru Alıyor

Ülkemizin sayılı bir kaç havayolu şirketinden biri olarak hizmet veren Pegasus bünyesindeki personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere deneyimli veya deneyimsiz kabin memuru alımı yapacağını duyurmuştur.

Pegasus Lise Mezunu Deneyimsiz Kabin Memuru Alıyor

Ülkemizin sayılı bir kaç havayolu şirketinden biri olarak hizmet veren Pegasus bünyesindeki personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere deneyimli veya deneyimsiz kabin memuru alımı yapacağını duyurmuştur. Pegasus tarafından yayınlanmış olan kabin memuru iş ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar belirtilen şartları taşıdıkları takdirde bu ilana başvuru yapabileceklerdir. Kabin Memur Olmak istiyor ancak deneyiminiz olmadığı için başvurularınız değerlendirmeye alınmıyorsa bu ilana başvuru yaparak ilk adımı atabilirsiniz. Bir çok insanın hayalindeki iş imkanını gençlere sunan Pegasus havayollarında çalışmak istiyorsanız detayları inceledikten sonra kriterlerin sizlere uygun olması durumunda başvurunuzu yapmalısınız.

Kabin Memuru Olmak İçin İstenen Şartlar

Tüm havayolu şirketlerinde olduğu gibi Pegasus havayollarıda kabin memuru olmak isteyenlerden bir takım kriterleri yerine getirebilmesini beklemektedir. Bu şartlardan ilki ve belkide en önemlisi diksiyon'dur Müşterilerine davranışı ve konuşması ile kabin memuru Pegasus havayollarında prestij için olmassa olmazlardandır. Ayrıca kabin memurlarının son derece bakımlı fizik olarak düzgün bir görünüme sahip olmaları firma için çok önemlidir.

Kabin Memuru Olmak İçin İstenen Genel Şartlar

⇒ İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden,
⇒ Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli
⇒ Bayanlarda en az 1.60, Baylarda en az 1.70 boy
⇒ En az 20 yaşında (Tecrübesiz adaylar 20-30 yaş arasında kabul edilmektedir)
⇒ T.C. Vatandaşı,
⇒ İyi derecede İngilizce bilen, ikinci dil tercih sebebidir (Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça ve Farsça)
⇒ En az lise ve dengi okul mezunu

Kabin Memuru İş Başvurusu

Yukarıda sıralanan şartları yerine getiren adylar vakit kaybetmeden firmanın iş ilan partneri olan kariyer sitesindeki ilana başvurabilrler. Aşağıda verdiğimiz bağlantı iş başvurusunun direkt linkdir. Tıklayarak iş başvuru sayfasını hemen ziyaret edebilirsiniz.

www.yenibiris.com/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s/tecrubeli-tecrubesiz-kabin-memuru-is-ilani/605651 

 
Deneyimsiz Kabin Memuru Alımı İlanları İstanbul Havayolu Firmaları İş İlanları 2017 Pegasus Kabin Memuru Alımı Yapıyor Pegasus Lise Mezunu Kabin Memuru Alıyor Kabin Memuru Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.