Pegasus En Az Lise Mezunu Tecrübeli Tecrübesiz Kabin Memuru Alıyor

Ülkemiz'de havayolu taşımacışığı yapan bir kaç firmadan birisi olan Pegasus kabin memuru alımı yapacaktır. Her yıl büyümeye devam eden Pegasus havayolları bünyesine deneyimli ve deneyimsiz kabin memurları alacaktır.

Pegasus En Az Lise Mezunu Tecrübeli Tecrübesiz Kabin Memuru Alıyor

Ülkemizde havayolu taşımacılığı yapan bir kaç firmadan birisi olan Pegasus kabin memuru alımı yapacaktır. Her yıl büyümeye devam eden Pegasus havayolları bünyesine deneyimli ve deneyimsiz kabin memurları alacaktır. İlan yayınladığı sayfa üzerinden duyuru yapan Pegasus başvuru yapmak isteyenlerden bir takım şartlar talep etmektedir belirlenen şartları yerine getirebilen tüm adaylar bu ilana başvuru yapabilirler. Kabin Memuru olmak isteyip havayolu firmalarının ilanlarını takip eden adaylar için bulunmaz bu fırsatı değerlendirerek iş başvurusu yapmanızı öneriyoruz.

Güçlü bir havayolu şirketi olan Pegasus da kabin memuru olarak çalışmak istiyorsanız firmanın istemiş olduğu niteliklere sahip olmanız gerekmektedir. Firmayı en iyi şekilde temsil edebilecek insan ilişkilerinin güçlü olması istenen nitelikler arasında. Yayında olan ilanın başvuru şartlarını detayları ile inceleyerek kriterlerin sizlere uygun olması durumunda başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru Şartları:

⇒ İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden
⇒ T.C. Vatandaşı olmak
⇒ Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli
⇒ Bayanlarda en az 1.60, Baylarda en az 1.70 boy
⇒ En az 20 yaşında (Tecrübesiz adaylar 20-30 yaş arasında kabul edilmektedir)
⇒ İyi derecede İngilizce bilen, ikinci dil tercih sebebidir (Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça ve Farsça)
⇒ En az lise ve dengi okul mezunu.

Pegasus İş Başvurusu

Pegasus insan kaynakları departmanı tarafından yayınlanan iş ilanlarında tecrübeli veya tecrübesiz kabin meuru alımı yapılacağı belirtilmiştir. Sizler başvuru yaparken iş deneyiminiz varsa bunu belirtmenizde fayda var. İş ilanına başvuru yapmak için alt kısımda bulunan linki kullanıp başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/JEGV4D

 
Deneyimsiz Kabin Memuru Alımı İlanları İstanbul Havayolu Şirketleri İş İlanları Pegasus Kabin Memuru Alımı Yapıyor Pegasus Lise Mezunu Kabin Memuru Alıyor
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
başakk...     2016-12-13 başörtülü kabin memuru alımı yapılıyor mu ?