Otokar A.Ş. Mühendis Alımı iş ilanı yayınlandı

Koç topluluğu bünyesinde yer alan Otokar A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere üniversite mezunu mühendis alımı yapacaktır. Personel alımı Kocaeli ve Sakarya fabrikalarına olacaktır.

Otokar A.Ş. Mühendis Alımı iş ilanı yayınlandı

Otokar, otomotiv sektörünün önde gelen ve öncü kuruluşlarındandır. Askeri araçlar, minbüs, midibüs, treyler üretimi yapan şirket Koç topluluğuna bağlıdır.Otokar,bir çok kişiye istihdam sağlamaktadır. Şirket vizyon olarak kendi teknolojisini daha ileriye götürerek ürünlerinde mili ve yerli kimlik kazandırmayı belirlemiştir.

2017 Otokar Personel alımı iş ilanları çoğunlukla üniversite mezunlarına hitap etmektedir. Üniversitelerin elektrik elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği gibi mühendislik fakülteleri mzunlarına iş imkanı sağlamaktadır.

Otokar vizyonunda da belirttiği gibi teknolojisini milli ve yerli yapmak için Türk mühendisleri ile Kocaeli ve Sakarya'da bulunan fabrikasında çalışmalar yapmayı planlamaktadır.

Otokar Personel Alımı pozisyonları neler?

  • Elektrik / Elektronik Sorumlusu
  • Endüstriyel Otomasyon ve Elektrik Uzmanı
  • Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Yazılım Uzmanı
  • Analiz Mühendisi
  • Yazılım Mühendisi
  • Mekanik Sistem Mühendisi
  • Konfigürasyon Mühendisi
  • Yurtdışı Servis Mühendisi

Otokar şirketi kariyer planlayanlar için uygun bir şirkettir. Firma yenilikçi ve akılcı düşüncelere önem verir. Yukarıdaki pozisyonlara başvurmak için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Erkek adaylar askerliklerini yapmış olmalıdır. Bazı posizyonlar yabancı dil bilmeyi gerektirmektedir.

Otokar Çalışanlarının Ücret ve Yan Hakları Nelerdir?

Otokar çalışanlarına her Ocak ayında maaşlarında iyileştirme yapmaktadır ve maaşlar iş pozisyonlarına göre değişmektedir. Şirket ayrına personelin pozisyonuna göre onlara üstün başarı ve yılsonu primi, özel sağlık sigortası, Koç Holding emekli ve yardım sandığı vakfı üyeliği, şirket aracı ve şirket cep telefonu ve hatı gibi olanaklar sağlamaktadır. İlan detaylarına https://goo.gl/Pb7ezV adresindne bakabilirsiniz.

 
Otokar A.Ş. Mühendis Personel Alımı iş ilanları 2017 otokar iş ilanları otokar personel alımı otokar mühendis alımı kocaeli otokar iş ilanları sakarya otokar iş ilanları mühendis iş ilanları yazılımcı iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.