Onur Marketleri Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul'da toplam 60 dan fazla şubesi olan Onur Market 4 şehirde toplam 84 marketi ile müşterilerine market zinciri alanında hizmet sunarak bu sektör de uygun fiyata kaliteli ürün satmayı devam ediyor.

Onur Marketleri Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul'da toplam 60 dan fazla şubesi olan Onur Market 4 şehirde toplam 84 marketi ile müşterilerine market zinciri alanında hizmet sunarak bu sektör de uygun fiyata kaliteli ürün satmayı devam ediyor. Mağaza sayısına orantılı olarak sürekli olarak güncel iş ilanları yayınlayan Onur Marketleri Mağaza müdürü ve Satış danışmanı gibi pozisyonlarda personel almaktadır. Çevrenizde bulunan Onur Marketleri bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilk olarak yayında olan iş ilanlarını inceleyerek size uygun olan pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz. 

Onur Market İnsan Kaynakları departmanı tarafından hatrı sayılır bir personel alımı yapacaktır. Yayınlanan yüze yakın ilana başvuru yapmak isteyenler için yayında olan pozisyonları kapsayan bir liste hazırladık. Aşağıda hazırladığımız liste yayında olan ilanların sadece bir kısmıdır. 

Onur Market İş İlanları

⇒ Güvenlik Görevlisi,
⇒ Depo Şoförü,
⇒ Kasap Satış Personeli,
⇒ Stant Tanıtım Görevlisi,
⇒ Kasa Görevlisi / Kasiyer,
⇒ Şarküteri Satış Personeli ,

Onur Market Personel Alımı yapacağı kadrolardan bir kaçını yukarıda sıraladık. Çalışmak isteyen her kesimden insan için yayınlanan Market İş İlanları bulunmaktadır. Alt kısımdaki bağlantı kullanarak Onur Market iş ilanları sayfasını ziyaret edip diğer iş ilanlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz.

Onur Marketleri İş Başvurusu

https://www.secretcv.com/firma/onur-is-ilanlari 

 
İstanbul Market İş İlanları 2017 Kasiyer Alımı Yapan Mağazalar 2017 Market Reyon Elemanı İş İlanları Onur Market İş Başvurusu 2017 Personel Alımı 2017 İşin Olsa My Memur İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
mehmet karakaş     2017-04-10 onurex magaza sorumlulugu yaptım 6 sene anneimn rahatsızlıgından dolayı çıkmak zorunda kaldım onur marketlerde işime devam etmk isterim