Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Lise Mezunu Büro Personeli Alım Duyurusu

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi sözleşmeli büro personeli alımı duyurusu yayınladı. Öğrenim durumu olarak en az lise mezunu olmak gerekmektedir.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Lise Mezunu Büro Personeli Alım Duyurusu

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, geçirdiği büyük yangın sonrası yenilenerek 1953 yılında tekrar eğitime başladı. Kurumun süresi o tarihte 5 yıla çıkarılıp öğrenciler için seçme sınavı uygulandı. Kurum vizyon olarak mevcut durumda yarattığı çağdaş ve özgün yapısını koruyarak sanatta bilimde tasarımda sürekli gelişmeyi hedeflemektedir.

MSGSÜ personel alımı sözleşmeli olarak büro personeli pozisyonuna yapılacaktır. Adaylara herhangi bir yazılı ya da sözlü sınav uygulaması yapılmayacak ve adaylar kamu personeli seçme sınavı (KPSS) puan üstünlüğüne göre sıralanıp en üsten başlayarak istihdam edileceklerdir. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişilerden kurum tarafından belirlenen özel ve genel şartları taşıyıp taşımadıkları aranacaktır. Yazımızın devamında kuruma iş başvurusunun nasıl yapılacağı, başvuru sırasında kurum tarafından istenen belgeler ve son başvuru zamanı ile ilgili bilgileri de vereceğiz.

MSGSÜ Personel Alımı Kontenjanı ve Özel Şartları

  • Büro Personeli (1 Kişi)

Üniversitelerin gazetecilik bölümü mezunu olan, Üniversitelerde özel kalem müdürlüğünde 1 yıl iş tecrübesi yaşayan, MEB onaylı İngilizce A1, web tasarım, grafik tasarım sertifikası sahibi, Bilgisayar ve ofis programları kullanabilen ve faaliyet raporu, kurumsal kimlik hazırlama, logo tasarımı, kurumsal iletişim alanlarında bilgi sahibi olan kişiler başvuru yapabilir.

  • Büro Personeli (1 Kişi)

Ortaöğretim Kurumlarının (Lise) muhasebe bölümü mezunu olan ve üniversitelerde 4 yıl iş tecrübesi sahibi EBYS (Elektronik belge yönetim sistemi) ve öğrenci yurt otomasyonu sistemi kullanma tecrübesi olan, Bilgisayarlı muhasebe sertifikası sahibi olma,

  • Büro Personeli (1 Kişi)

Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım bölümü mezunu olma, SGK’dan hizmet dökümü ile belgelemek şartı ile yükseköğretim kurumlarında 4 yıl çalışmış olmak, davetiye, afiş billboard, broşür tasarımı yapabilmek, Adobe ürünlerini kullanabilmek ve gerekli sertifikalara sahip olmak gerekmektedir.

MSGSÜ iş başvurusu yapacaklar öncelikle yukarıdaki özel şartları taşımalıdırlar. Başvuru son tarihi 20 Ekim 2017 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapacaklar kurumun belirlediği belgeleri hazırladıktan sonra şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında gerçek bilgilerinizi kullanmanız gerekmektedir. Aksi takdirde gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar hakkında işlem yapılacaktır.

Başvuru sırasında gerekli olan belgeler

  • Nüfus cüzdanı aslı,
  • Kurumun internet sitesi olan www.msgsu.edu.tr adresinden temin edeceğiniz fotoğrafınızı yapıştıracağınız başvuru formu,
  • Diploma ya da geçici mezuniyet belgesi,
  • 2016 KPSS sınavı sonuç belgesi,
  • Özel şartlarda belirtilen şartları kanıtlayan sertifika ve belgeler,
  • İş deneyimini kanıtlamak için SGK’dan alınacak ıslak imzalı hizmet dökümü,

Başvuru detayları ve ilan metninin tamamına https://goo.gl/fmSwPT bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz.

 
msgsü sözleşmeli personel alımı üniversite büro personeli alımı üniversite lise mezunu personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.