Medicana Hastanesi Personel Alımı İş İlanı

Medicana hastanesi personel alımı yapıyor.

Medicana Hastanesi Personel Alımı İş İlanı

Medicana Hastanesi Personel Alımı

Türkiyenin en önemli özel sağlık kuruluşu olan Medicana hastanesi personel alımı yapıyor. Medicana Hastanesi insan kaynakları departmanı tarafından yayınlanan duyuruda ihtiyaç duyduğu pozisyonlardaki personel ihtiyacını gidermek üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapmaya devam ediyor. Medicana Hastanesi iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza bu büyük sağlık kuruluşunda devam etmek istermisiniz? Haberimizde sizlerle paylaşacağımız bilgiler sayesinde başvurunuzu yaparak yeni bir işe sahip olabilirsiniz.

Türkiyenin büyük ve önemli özel hastanelerinden biri olarak gösterilen Medicana Hastanesi personel alımı yapmak için belirli aralıklarda ilanlar yayınlıyor. Sizde bu ilanların detaylarını merak ediyorsanız makalemizin devamını inceleyerek nasıl ve nereden başvuru yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Medicana Hastanesi Hakkında

Medicana Sağlık Grubu bünyesindeki tüm hastane ve özel sağlık merkezlerinde dünyanın önde gelen kurumlarıyla eşit kalitede ve sağlık alanında belirlenmiş uluslararası standartlarla tam uyum içerisinde hizmet veriliyor. Bu hizmet kalitesine ulaşmak ve başarıyı sürekli kılmak adına teknolojik gelişmelerin hemen adapte edilerek çağdaş ve güncel tutulan bir alt yapı ve alanlarındaki yenilikleri sürekli takip ederek uzmanlıklarını geliştiren bir ekip ile çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’de özel hastaneciliğin öncülerinden Medicana Sağlık Grubu; tüm Türkiye’yi kapsamayı hedefleyen genişleme stratejisi ve bu yolda yaptığı sürekli yatırımlar ve atılımlarla, geleceğin sağlık hizmeti standartlarını belirleme yolunda ilerleyişini sürdürüyor.

Medicana Sağlık Grubu; dünyanın sayılı özel sağlık yatırımları arasında sayılan Medicana International İstanbul ve Medicana International Ankara hastanelerinin de dahil olduğu 8 genel amaçlı ve 2 diş hastanesinden oluşan zincirimizle; İstanbul’da 6 lokasyonda, Ankara, Samsun ve Konya ‘da  her branşta yüksek standartlarda 7 gün 24 saat hizmet vermekten gurur duyuyoruz.  Avrupa Merkez Ofisimiz ile dünya standartlarında sunduğumuz sağlık hizmetlerimizi, uluslararası platforma taşıyarak sağlık turizmine katkıda bulunuyoruz.

Medicana Personel Alımı

Medicana Hastanesi personel alımı yapmak için kendi kariyer sayfasını kullanmaktadır. Yayında olan ilanlardan sizlere uygun olan pozisyonlardan birini seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için sisteme üye olmanız gerekmektedir. İlanları incelemek isteyen okurlarımız altta bulunan bağlantıyı kullanarak başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.medicana.com.tr/ik.html

 

 
Medicana Hastanesi Eleman Alımı Medicana Hastanesi İnsan Kaynakları Medicana Hastanesi İş Başvurusu Medicana Personel Alımı Medicana Temizlik Görevlisi Alımı Medicana Güvenlik Görevlisi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Engin     2022-09-21 Bekçi mutfak çaycı
Saliha Kıvrak     2021-09-10 Personel olarak iş arıyorum
Fatma U.K     2021-03-28 Hastanenizde temizlik personeli olarak çalişmak istiyorum
Zyubatiye Kurt     2021-03-08 Ic isleri bolumunde hemsire gibi calismak istiyorum Universite meyzunuyum
Sevil Gunel     2021-01-25 Is basvurusu yapmak istiyorum
Gülay Ak     2021-01-21 Temizlik görevlisi veya yemekhanede çalışmak istiyorum lütfen geri dönüş yapın
Neriman Çekirdek     2020-09-22 Merhaba, hasta kayıt kabul görevlisi olarak iş aramaktayız. Çumra/Konya da ikamet etmekteyim.
Merve Çaylak     2020-09-14 Hastanenizde temizlik personel i olarak calışmak istiyorum
Hulya y.     2020-08-27 Hastanenizde temizlik personeli olarak çalışmak istiyorum
Hüseyin     2020-08-21 Temizlik personeli olarak çalışmak istiyorum
Yasemen Hacibabayeva     2020-08-20 Kadin dogum asistaniyım.haftasonu nobeti tutmak istiyorum
Muhammed dere     2020-08-06 Acil iş lazim her ne olursa olsun TEMIZLIKÇI kafeterya çaycı ne olursa olsun
Atiye     2020-07-24 Temizlik personeli olarak çalışmak istyorum
Yeşim Bektaş     2019-07-20 Sağlık kurumları işletmeliği okudum iş arıyorum.
Sevcan     2019-06-06 Hasta kabul kayıt görevlisi olarak iş aramakdayım.Teşekkür ederim
Süheyla Elmas     2019-02-09 Daha önce özel kolejlerde çalıştım temizlik personeli olarak Nilüfer/Bursa/ihsaniyede oturuyorum 10.08.1983 doğumluyum.
Filiz     2017-01-31 Samsun ilkadimda ikamet ediyorum..temizlik personeli olarak 2 yillik tecrübem var