Mavi Jeans 43 Personel Alımı Yapacak

Mavi Jean bünyesinde istihdam etmek üzere 43 personel alımı yapacağını duyurdu.

Mavi Jeans 43 Personel Alımı Yapacak

Dünya üzerinde Jeans markası olarak ismini duyurmuş olan Mavi Jeans personel alımı yapmaya devam ediyor. Personel ihtiyaçları kapsamında sürekli ilan yayınlayan firma son yayınladığı iş ilanında 43 personel istihdam edeceğini duyurmuştur. Çok farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak olan firma son yayınladığı iş ilanında mağazaları ve genel merkezinde görevlendirmek üzere alımlar yapacaktır.

Mavi Jeans Alım Yapacağı Pozisyonları Açıkladı

Türkiyenin dünyaya açılan markası olan Mavi bünyesindeki boş olan pozisyonlar için ilan yayınlamıştır. Yayında olan 43 pozisyon için alınacak personeller hangi pozisyonlarda istihdam edilecek.

Mavi firması iş ilanlarını kendi kariyer sayfası üzerinden yayınlamaktadır ve başvurularıda internet üzerinden almaktadır yayında olan iş ilanlarını incelediğimizde; mağaza sorumlusu,satış sorumlusu, mağaza müdürü, mağaza müdürü yardımcısı, kalite kontrol sorumlusu,  satış danışmanı,  genel başvuru (engelli personel), part-time personel, lojistik operasyon sorumlusu,üretim takip sorumlusu, gibi pozisyonlara personel alımı yapılacağı görülmektedir.

Peki Bu İlanlara Kimler Başvuru Yapabilir

Yukarıda sıralanan pozisyonlara başvuru yapacak olan adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmektedir. Pozisyonlara göre başvuru şartları farklılık göstersede istenilen nitelikler şunlardır.


Erkek adaylar için askerlik sorunu bulmayan adaylar,
Müşteri memnuniyetine önem veren ve sabır sahibi olan adaylar,
İkna kabiliyeti yüksek olan adaylar,
Yüksek pozisyonlar için tecrübe şartı olan adaylar,
Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen adaylar,
Diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek olan adaylar.

Yukarıda sıralanan niteliklere sahip olduğunu düşünen adaylar iş başvuru sayfasında yayında olan pozisyonlara başvuru yapabilirler Yayında olan diğer iş ilanları ve tüm detaylar için alttaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/mavi-is-ilanlari-c3873-p28756/

 
Mavi 43 Personel Alımı Yapacak Mavi 43 Personel Alımı Mavi 43 Personel Mavi Jeans Personel Alımı Mavi İş İlanları Mavi İnsan Kaynakları Mavi İş Başvurusu Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Nesibe Şanlıtürk     2020-01-21 İş arıyorum