Manav Görevlisi alımı yapan alışveriş merkezleri ve firmalar

Manav işi günümüzde en kolay yapılacak işlerden biridir. Özellikle AVM'lerde bulunan manav reyonlarında tezgahtan sorumlu olarak çalışabilirsiniz. Manav görevlisi iş ilanları neler?

Manav Görevlisi alımı yapan alışveriş merkezleri ve firmalar

Günümüzde alış veriş merkezlerinin çoğalmasıyla birlikte pazar alışkanlıkları yerini alışveriş merkezlerine bırakmıştır. Bir çok kişi sebze ve meyve alışverişlerini pazarlar yerine AVM'lerde yapmaktadır. AVM'lerin manav reyonlarını düzenleyen ürünlerin eksikliklerini gideren personeller bulunmaktadır. Sizlere AVM'lerde nasıl manav sorumlusu olunur ve iş başvurusu nasıl yapılır bahsedeceğiz.

2017 Manav Görevlisi iş ilanları Türkiye geneli oalrak bir çok ilde yayınlanmıştır. İlanları yayınlayan alışveriş merkezleri zincir olarak ülke geneli olurken yerel alışveriş merkezlerinin de manav sorumlusu ilanları bulunmaktadır.

2017 Manav Sorumlusu Alımı Yapan İller ve Market ve Alışveriş Merkezleri

  • KONYA - Sincap Marketler Zinciri, Çelikkayalar AVM
  • BURSA - Akuğur AVM, Onur Alışveriş Merkezi
  • ANKARA - Altunbilekler, Migros, Akna Gross, Bildirici Gıda San., Beğendik Mağ. İşl., 
  • MAKRO MARKETLER ZİNCİRİ (Türkiye Geneli)
  • İSTANBUL - Organikhane, Migros, Bim Birleşik Mağazalar, 
  • ANTALYA - Uçarlar Manav

Yukarıda bulunan yerlerde manav görevlisi oalrak tezgahların düzeninden, eksik ürünün temininden sorumlu olacaksınız. Ürünlerin ve kendi hijyenine özen gösteren en az ilkokul mezunu manav personeli alımı yapılmaktadır.

Manav Sorumlusu iş başvurusu yapacak olan kişiler isterlerse yukarıda bulunan alışveriş merkezlerinden ve marketlerden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak ya da özgeçmişinizi buralara ileterek iş başvurusu yapabilirsiniz.

Manav personeli alımı iş başvurusu yapan kişiler manav bölümünün tüm sorumluluğunu üstlenmiş olacaktır. Yukarıda bulunan iş yerleri hakkında daha detaylı bilgi ve alım yapılacak personelin özel şartları için https://goo.gl/JD2B7E adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.