Mağaza Müdürü Arayan Firmalar 2017

Tüm dünyada olduğu gibi perakende sektörü Türkiye genelinde de büyüyor ve gelişiyor. Dünyanın en büyük markaların yeni açılan alış veriş merkezlerine mağazalarını açıyor.

Mağaza Müdürü Arayan Firmalar 2017

Tüm dünyada olduğu gibi perakende sektörü Türkiye genelinde de büyüyor ve gelişiyor. Dünyanın en büyük markaların yeni açılan alış veriş merkezlerine mağazalarını açıyor. Tüm bunlarla birlikte yerli sermaye ile kurulmuş olan büyük markalarımızda eklenince personel ihtiyacı sürekli olarak artıyor. Genellikle mağazalar müdür seçimi yaparken öğrenim durumuna göre alım yaparken bazı mağazalar deneyimli lise mezunu adaylarada iş imkanları sunabiliyor. Mağazalarda çalışan kasiyerler, satış danışmanları, depo elemanları ve diğer personelleri yönetebilecek kapasitede olan adaylar ile çalışmayı tercih eden firmalar mağaza müdürleri almaktadır.

Mağaza müdürü olarak çalışmak isteyenlerden istenen ilk şart daha önceden perakende sektöründe çalışmış olmalarıdır. Üniversite mezunuda olsanız iş başvurusu yapacağınız firma sizin tecrübenize bakacaktır. Mağaza müdürü arayan her firma kendi misyon ve vizyonuna uygun olan adaylar ile çalışmayı tercih eder ancak görev tanımları çok fazla farklılık göstermez. Genel olarak görev tanımları şu şekildedir.

 Mağazayla ilgili düzenli olarak rapor hazırlayıp genel merkeze sunmak,
⇒ Müşteri ürün iade sürecini yönetmek,
⇒ Mağazanın satışların artmasını sağlamak,
⇒ Mağazada çalışan diğer personellerin memnuniyetini arttırmak,
⇒ Müşteri hizmetleri ile mağaza arasında bağlantı kurmak

Peki perakende sektöründe hangi mağazalar Müdür alımı yapıyor dilerseniz bu firmaları sıralayalım. Aşağıda isimleriniz sunacağımız perakende sektörünün lider markaları mağaza müdürü alımı yapmaktadır.

 Ayakkabı Dünyası
 Koton
 Mavi Jeans
 Penti
 Roman
⇒ Colins

Sizde bu mağazalardan birinde müdür olarak çalışmak istiyorsanız firma tarafından yayınlanan ilanları inceleyerek başvuru şartlarını görebilirsiniz. İş başvrusu yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iş ilanlarını inceleyebilirler.

http://www.kariyer.net/magaza-muduru-is-ilanlari-p1163

 
Güncel Mağaza Müdürlüğü İş Başvurusu 2017 Hangi Markalar Mağaza Müdürü Arıyor Lise Mezunu Mağaza Müdürü Arayan Firmalar Mağaza Müdürü İş İlanları 2017 Mağaza Müdürü
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.