Lisans Mezunu Memur Alımı 2017

Üniversitelerin lisans bölümünden mezun olan adaylar, Memur olabilmek için Kamu Personeli Seçme Sınavına girip Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanacak olan sınav sonuçlarını beklemeye başlıyor.

Lisans Mezunu Memur Alımı 2017

Üniversitelerin lisans bölümünden mezun olan adaylar, Memur olabilmek için Kamu Personeli Seçme Sınavına girip Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanacak olan sınav sonuçlarını beklemeye başlıyor. Sınavdan istediği puanı alan adaylar sonrasında ise yerleşme telaşına giriyor. Bazı adaylar yüksek puan alırken bazı adaylar ise sınırda bir puan alarak yerleşebileceği bir kurum için araştırmaya başlıyor. Lisans mezunu olan adaylar için bir çok kurum memur alımı yapıyor.

2017 yılı kamu personeli alımı için yaptığımız incelediğimizde binlerce memur ve personelin işe alınacağını söyleyebiliriz. Aktif olarak lisans mezunu devlet memuru alımı yapan kurumları listeyecek olursak 2017 yılında en fazla takip edilecek kurumlar aşağıdaki gibidir.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı,
⇒ Adalet Bakanlığı Personel Alımı,
⇒ Maliye Bakanlığı Personel Alımı,
⇒ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Alımı,
⇒ Sağlık Bakanlığı Personel Alımı,
⇒ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı,
⇒ Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı
⇒ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Personel Alımı.

Yukarıda sıraladığımız bakanlıklar bünyesine en fazla memur alımı yapan kurumlardır. İsbilgileri.com sitesi olarak kamu kurumlarının ve bakanlıkların iş ilanlarını günlük olarak takip ederek sizlerle paylaşıyoruz. Yukarıdaki listelenen bakanlıkların linklerine tıklayarak güncel memur alımlarını takip edebilirsiniz.

 
Lisans Mezunu Memur Alımları Lisans Mezunu Memur Alımı Lisans Mezunu İş İlanları Memur Alımı 2017 Bakanlık Memur Alım İlanları Kamu Personel Alımı İş İlanları Personel Alımı Memurlar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.