LC Waikiki Güvenlik Görevlisi Alımı 2017

Hazır Giyim ve Mağazacılık alanında Türkiye'nin gruru olan LC Waikiki Güvenlik Görevlisi Alımı yapacağını kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur.

LC Waikiki Güvenlik Görevlisi Alımı 2017

Hazır Giyim ve Mağazacılık alanında Türkiye'nin gruru olan LC Waikiki Güvenlik Görevlisi Alımı yapacağını kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur. Hazır Giyim ve Mağazacılık sektöründe 2023 yılına kadar avrupanın en büyük 3 perakende şirketinden biri olmayı hedefleyen firma emin adımlar ile çalışmalarını sürdürüyor. Sektörde ihtiyacı olan kadrolar için sürekli olarak yeni iş ilanları yayınlayan firma son yayınlamış olduğu ilanda merkez ofisinde çalışabilecek güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. 

İstanbul Esenyurt bölgesinde bulunan depo binası bünyesinde güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. Sizde LC Waikiki bünyesinde çalışmak istiyorsanız güvenlik görevlisi olma şartlarını inceleyerek bu büyük ailenin bir çalışanı olabilirsiniz. LC Waikiki bünyesine güvenlik görevlisi olarak dahil olmak istiyorsanız detayları aşağıdan inceleyebilirsiniz. 

Başvuru Şartları:

  • Tercihen ön lisans mezunu,
  • 5188 sayılı kanun ve uygulanmasına dair yönetmelikte belirtilen şartlara sahip,
  • Özel Güvenlik Kimlik Belgesi olan,
  • Esenyurt bölgesinde 08:00-20:00 / 20:00-08:00 vardiya düzeninde çalışabilecek,
  • Etkin iletişim becerilerine sahip,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Askerliğini yapmış.

Yukarıdaki şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız vakit kaybetmeden iş başvurunuzu hemen alttaki bağlantıyı kullanarak yapabilirsiniz. Yayında olan diğer LC Waikiki İş İlanları için sitemizin üst tarafında bulunan arama bölümünü kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/lcwaikiki-guvenlik-gorevlisi-1604155

 
Giyim Sektörü Personel Alımı LC Waikiki Eleman İşçi Alımı LC Waikiki İnsan Kaynakları LC Waikiki İş Başvuru Formu LC Waikiki Güvenlik Alımı İstanbul Esenyurt İş İlanları Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.