Koton Satış Danışmanı Alımı 2018

Son yıllarda bayanların en fazla alış veriş ettiği mağazalardan olan ve her yıl müşteri sayısını artıran Koton satış danışmanı pozisyonuna personel alımı yapıyor.

Koton Satış Danışmanı Alımı 2018

Son yıllarda bayanların en fazla alış veriş ettiği mağazalardan olan ve her yıl müşteri sayısını artıran Koton, 1988 yılında Kuzguncuk’ta kurulmuştur. Burada 25 metrekarelik alanda başlayan şirketleşmede şu anda 26 ülkede 480’in üzerinde mağaza ile sadece ülkemizde değil yurtdışında da hızla büyümeye devam etmektedir. 2023 hedeflerini de belirleyen şirket 5 kıtaya yayılmayı ve global bir marka olmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda planlı olarak büyüme hedeflendiğinden dolayı kariyer düşünen kişiler için mutlaka akıllarının bir köşesinde bulunması gereken şirketlerin başında gelmektedir.

Türkiye genelinde bulunan mağazalarının personel ihtiyacını karşılamak üzere yeni takım arkadaşları aramaktadır. Büyük alış veriş merkezlerinde bulunan mağazalarına ve büyük şehirlere açmış olduğu mağazalarında görev yapabilecek satış danışmanları aramaktadır. Eğer Koton firmasında Satış Danışmanı olarak çalışmak istiyorsanız yayında olan ilanları incelemenizi öneriyoruz. Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyenler için yayında olan diğer ilanları da yine kariyer sayfasından inceleyebilirsiniz.

Deneyimli veya deneyimsiz bile olsanız iş şansınız bulunmaktadır. Sürekli personellere ihtiyacı olan Koton Türkiye genelinde bulunan mağazalarında personel alımı yapmaktadır. Satış danışmanı pozisyonu haricindeki ilanlar ise Görsel Sunum Uzmanı, Depo Personeli, Sevkiyat Şoförü ve Mağaza Müdürü, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı gibi pozisyonlarda bulunmaktadır. Koton'da satış danışmanı olarak çalışmak isteyenlerden istenen şartlar aşağıdaki gibidir.

Koton Satış Danışmanı Alımı Başvuru Şartları

·         Hazır giyim sektöründe satış konusunda tecrübeli

·         En az Lise mezunu

·         Diksiyonu düzgün

·         Müşteri odaklı çalışabilen

·         İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek

·         Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

·         Dış görünümüne özen gösteren

Yukarıdaki kriterlere sahip olan iş arayan adaylar vakit kaybetmeden aşağıdaki linki kullanarak iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Deneyimli, deneyimsiz, yeni mezun birçok personele ihtiyaç duymaktadır. Şu anda 193 açık iş pozisyonu görünmektedir. Şirket yurtdışına açıldıkça tekstil ve hazır giyim sektöründe kariyer yapmak isteyenler için yurtdışı iş imkanları da doğacaktır. Koton personel alımı için kariyer sitelerine ilanlar açmaktadır. Kendi sitesi üzerinden bile bu kariyer sitelerine yönlendirme yapılmıştır. Sizler açık iş pozisyonlarını görmek ve iş Koton iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. https://goo.gl/NtyrKj

 
Koton İş Başvurusu 2018 Koton İstanbul Satış Danışmanı Alımı 2018 Koton Kasiyerlik Başvurusu 2018 koton iş ilanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.