Koçtaş Türkiye Geneli Personel Alımı Yapıyor

Koçtaş mağazaları bir çok ilde personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Koçtaş Türkiye Geneli Personel Alımı Yapıyor

Koçtaş Türkiye genelinde bulunan mağazalarında hizmet vermeye devam ediyor. Koç gurubu bünyeside hizmet vermekte olan Koçtaş ilk mağazasını 1996 yılında açtı perakende sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran Koçtaş 2000 yılında avrupanın en büyük ev geliştirmecilik şirketi olan B&Q ile imzalanan ortaklık sonrası Türkiye geneline yayılmaya başladı. 

Koçtaş mağazalarında ev tekstili ürünlerinden mutfak eşyalarına mobilyadan dekoratif mobilyalara , banyo ve bahçe mobilyalarından aydınlatmaya, genç odasından hazır perdeye halıya daha ismini sayamayacağımız binlerce ürünü satıyor. Sizde Koçtaş İş Başvurusu yaparak kariyer yaşantınıza yeni bir kapı açabilirsiniz.

Peki Koçtaş personel alımı ilanlarını nereden yayınlıyor? Koçtaş hangi illerde kaç personel alacak işte detaylar.

Koçtaş personel alımı yapacağı illeri açıkladı:

Koçtaş mağazaları bünyesindeki boş olan kadrolar için yeni ve güncel iş ilanları ile birlikte personel alımı yapacaktır. Koçtaş mağazalarında istihdam edilecek personellerin görev alacağı iller ise şu şekilde verilmiştir. İstanbul, Mersin, Kocaeli, Bursa, Muğla, Kayseri, Erzurum, Aydın, Diyarbakır.

Yukarıda sıralanan iller için yayınlanan iş ilanları ile işe alınacak personeller için belirlenen pozisyonlar; elektrik teknikeri, ziraat mühendisi, ticari satış uzmanları, mimar, finansman uzman yardımcısı, müşteri danışmanı, engelli personel, proje yönetimi uzman yardımcısı ve müşteri danışmanı yayında olan ilanlardan bir kaç tanesidir.

İlanların tamamına ulaşmak ve yayında olan pozisyonlar için istihdam edilecek personellerden talep edilen şartları incelemek için alttaki linke tıklayarak iş başvuru sayfasına ulaşabilirsinizi.

http://www.kariyer.net/koctas-yapi-marketleri-tic-a-s-is-ilanlari-c11416-p1542/

 
Koçtaş Personel Alımı Yapacak Koçtaş Çok Sayıda Personel Alıyor Koçtaş Çok Sayıda İş İlanı Yayınladı Koçtaş İş Başvuru Adresi Koçtaş Kariyer Sayfası Koçtaş İş İmkanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.