Kocaer Group Personel Alımı İş İlanları 2017

Faaliyetlerini sürdürmekte olduğu sektörlerdeki şirketleri ile ülkemizi yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil eden Kocaer Grup ihtiyaç duyduğu kadrolar için personel alımı yapmaktadır.

Kocaer Group Personel Alımı İş İlanları 2017

Faaliyetlerini sürdürmekte olduğu sektörlerdeki şirketleri ile ülkemizi yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil eden Kocaer Grup ihtiyaç duyduğu kadrolar için personel alımı yapmaktadır. Yatırımları olan sektörlere bakacak olursak dış ticaret, lojistik, tekstil ve demir çelik gibi alanlarda hizmetlerini sürdürmektedir. Sağlam bir firmada çalışmak isteyenler için uzun vadeli iş imkanları sunan Kocaer Group farklı sektörlerde iş yapmasından dolayı farklı iş güçlerine ihtiyaç duymaktadır. İlan sayfamızı güncel olarak takip ederek yayınlanan iş ilanlarından düzenli olarak haberdar olabilirsiniz.

Kocaer Group İnsan Kaynakları departmanı alım yapacağı kadro sayısı hakkında bir açıklama yapmıyor yalnızca ihtiyacı olan kadrolar için ilan yayınlayarak başvuruları alıyor. İlan için yeteri kadar başvuru alındığında değerlendirme sürecine geçerek istihdam edeceği personelleri seçiyor. Personel alımlarına özellikle İstanbul, Denizli,Kocaeli,İzmir ve Ankara gibi şehirlerde yaptığını yayınladığı ilanlardan görebilirsiniz. Yayında olan kadrolar hangileri bu konuda da bilgi vereceğiz.

Kocaer Group İş İlanları

⇒ Muhasebe Yetkilisi
⇒ Güvenlik Elemanı
⇒ Lojistik Uzmanı
⇒ Depo Elemanı
⇒ Sevkiyat Elemanı

Yukarıda alımına devam eden kadrolardan bir kaç tanesini sizler için sıraladık. Kocaer Groupun faaliyetlerini sürdürmekte olduğu sektörlerden birinde çalışmak istiyenler için 20 farklı pozisyon için başvuruları almaya devam ediyor. Kocaer Group İş Başvurusu yapmak isteyenler alttaki bağlantı linkne tıklayarar başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kocaer Group İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/kocaer-group-is-ilanlari-c5076-p29959/

 
Denizli Kocaer Grup İş İlanları 2017 Dış Ticaret Mezunları İş İlanları İzmir Kocaer Personel Alımı 2017 Kocaer Haddecilik Eleman Alımı Kocaer Tekstil Personel Alımı 2017 İzmir İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.