Kim Market Personel Alımı 2017

İstanbul başta olmak üzere Kocaeli ve Tekirdağ illeri ile birlikte Marmara Bölgesinde hizmet veren KİM Market personel alımı yapıyor.

Kim Market Personel Alımı 2017

İstanbul başta olmak üzere Kocaeli ve Tekirdağ illeri ile birlikte Marmara Bölgesinde hizmet veren KİM Market personel alımı yapıyor. Faaliyet gösterdiği bölgede oldukça fazla şube ağına sahip olan KİM Market bünyesinde farklı pozisyonlar için iş ilanları yayınlamıştır. Özellikle müşterilerine sunduğu fiyat avanyajından dolayı çok fazla tercih edilen market hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Yayınlanan ilanlar arasında yaşadığınız semtlerde bulunan şubeleri için iş başvurusu yapabilirsiniz. Sizde KİM Marketleri bünyesinde çalışmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Sektörde kariyer hedefi olanlar market müdürlüğü pozisyonuna başvuru yapabilirler. Satış pozisyonlarında veya reyon görevlisi olarakta başvurunuzu yapabilirsiniz. Part Time çalışmak isteyen gençler içinde iş imkanı sunan KİM Marketleri alım yapacağı personeller ilede kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

KİM Market İş İlanları

⇒ Depo Elemanı,
⇒ Şöför,
⇒ Satınalma Asistanı,
⇒ Mal Kabul Elemanı,
⇒ Kasap,
⇒ Manav,
⇒ Genel Başvuru,
⇒ Mağaza Müdürü

Yukarıda sıralamış olduğumuz kadrolara başvurular devam ediyor. Bu ilanlara benzer farklı iller için yayınlanmış ilanlar insan kaynakları sayfası üzerinden verilmiştir. Özellikle Lise mezunu gençler için yayınlanmış olan ilanlara aşağıdaki linki kullanarak ulaşabilirsiniz.

http://www.kimgrup.com.tr/ik.php

 
İstanbul KİM Market İş Başvurusu KİM Market İş İlanları 2017 KİM Marketleri Açık Pozisyonlar 2017 Part Time Market Elemanı Alımı 2017 Personel Alımı Yapan Marketler 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.