Kabin Memuru Alımı Yapan Havayolu Şirketleri 2017

Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan havayolu şirketleri kabin memuru alımı yapıyor.

Kabin Memuru Alımı Yapan Havayolu Şirketleri 2017

Ülkemizde bulunan havayolu şirketleri her yıl bir önceki yıla göre büyüyor ve müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için nitelikli çalışanlara ihtiyaç duyan havayolu firmaları güncel olarak ilanlarını insan kaynakları sayfaları üzerinden yayınlıyor. Ülkemizde hizmetlerine devam eden havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları ( THY ) başta olmak üzere Atlas Jet, Anadolu Jet, Pegasus, Sun Express ve Onur Air gibi havayolu şirketleri bünyesinde görevlendirmek üzere Kabin Memuru Alımı yapmaktadır.

Havayolu ile seyehat etmek bundan 10 yıl önce bir çok insan için bir hayaldi. Gelişen ve büyüyen ülkemizde havayolu şirketleri arasındaki rekabet tüm insanların günlük yaşantısında kullandığı bir seyehat aracı olmuştur. Dolayısı ile verdiği hizmetin kalitesini artırıp daha fazla müşteriye ulaşmaya çalışan havayolu şirketleri farklı niteliklere sahip kabin memuru alımı yapmaktadır.

THY Kabin Memuru alımında adayların bazı kriterlere sahip olmasını beklemektedir. Avrupanın en iyi havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları kabin memuru olmak isteyenlerden aşağıda sıraladığımız kriterleri aramaktadır.

 İngilizce bilen adaylar,
 01/01/1975 ile 31/12/1995 tarihleri arasında doğmuş olan adaylar,
 Adli Sicil Kaydı Temiz olmak
 Türk Vatandaşı olan adaylar,
 En az lise mezunu olan adaylar.

THY Kabin Memuru Alımı

-http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/kariyer-ilanlari/  

Onur Air Kabin Memuru Alımı için ihtiyacı olan dönemlerde ilanlar yayınlamaktadır. Onur Air’de kabin memuru alımında adaylardan bazı şartlar talep etmektedir. İşte istenen şartlar;

 Erkekler için askerliğini yapmış ya da 1 yıl tecilli olan adaylar,
 Bayan adaylar için 1.60-1.80 cm, erkek adaylar için 1.70-1.92 cm boy aralığında olan adaylar,
 Uçuş için sağlık engelinin olmayan adaylar,
 Türk Vatandaşı olan adaylar,
 En az lise ve dengi okullardan mezun olan adaylar,
 Erkekler için askerliğini yapmış ya da 1 yıl tecilli olan adaylar,

Sizde yukarıda sıralanan şartları yerine getiriyorsanız Onur Air Kabin Memuru Alımı için yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Onur Air Personel Alımı İçin klayınız

Pegasus Havayolu Hostes Alımı yaparken son derece titizdir. Sürekli olarak yurtdışı uçuşları yapan firma özellikle Kabin Memuru alımlarında ingilizce ön plana çıkmaktadır. İşte Pegasus’da Kabin Memuru olma şartları.

 Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak
 İyi derecede İngilizce bilmek
 En az 20 yaşında olmak
 Erkeklerin askerliğini yapmış olması ya da en az 2 yıl tecilli olması
 Bayanlarda en az 1.60, Baylarda en az 1.70 boy

Pegasus Kabin Memuru Alımı

http://www.kariyer.net/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-is-ilanlari-c7740-p32618/

 
Lise Mezunu Kabin Memuru Alımı 2017 Hostes Alımında Boy-Kilo ve Yaş Kriterleri İngilizce Bilen Hostes Alımı Şartları Nelerdir Kabin Memuru Alımında Askerlik Kriteri Yaz Ayları İçin Hostes Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
fatoş     2017-05-21 kabin memuru olmak için yaş sınırı tam olaak nedir her yerde farklı yazıyor ???
hatice camalan     2017-04-29 Ilanin aciklanmasini bekliyorum..Dort gozle hayirlisiyla insallah
ibrahim     2017-01-15 Calismak isterdim
Aylin Aydogan     2016-12-25 THY kabin memuru ya da olursa hosteslik için başvurmak istiyorum lise mezunu yum. biraz ingilizce biliyorum geliştirebilirim.
Aylin Aydogan     2016-12-24 THY da kabin memuru, olursa hostes olmayi çok istiyorum.biraz ingilizce biliyorum. daha da geliştirebilirim .bu hayalim gerçekleşirse bakmakla yükümlü iki kızım var. Çok seviniriz.1975 doğumluyum.yasımı gostermiyorum .1.58 boy